Închiriază o mașină în toată lumea cu Avis Rent a Car direct pe site-ul nostru!

  • 14 septembrie 2023

În călătoria ta spre aventură și descoperire, flexibilitatea și libertatea sunt esențiale. Și ce mod mai bun de a te asigura că ai control asupra fiecărui aspect al călătoriei tale decât prin închirierea unei mașini de încredere? La Sunrise Travel, suntem mândri să îți oferim închirieri de mașini la nivel mondial prin parteneriatul nostru cu Avis Rent a Car.



 

Avis este una dintre cele mai mari companii de închirieri auto din lume, cu o impresionantă experiență de peste 70 de ani în domeniu. Compania este prezentă în mai mult de 170 de țări din 4 continente, cu o rețea impresionantă de peste 5.500 de birouri de închiriere auto și deservind anual peste 8 milioane de clienți. Cu o asemenea experiență și acoperire globală, te poți baza pe Avis pentru a-ți face călătoria mai ușoară și mai plăcută.

 

În Romania, Avis a început activitatea în anul 1994, și de atunci, au pus în valoare fiecare oportunitate pentru a se dezvolta și a oferi servicii de închiriere auto de înaltă calitate. Cu peste 20 de ani de experiență pe piața românească, Avis a investit constant în oameni, în rețeaua sa și în tehnologie, cu un singur scop: de a satisface nevoile clienților și de a le oferi o călătorie placută și sigură.



 

Iată câteva dintre serviciile oferite de Avis:

 

Închirieri de autoturisme pe termen scurt: Indiferent dacă ai nevoie de o mașină pentru câteva zile sau pentru o săptămână, Avis îți poate oferi soluția potrivită.

 

Livrare gratuită și preluare la/de la adresa ta: Avis face totul pentru a-ți face viața mai ușoară. Dacă te afli într-un oraș în care există un birou Avis, îți pot livra mașina și o pot prelua de la locul dorit.

 

Rezervări auto în rețeaua internațională Avis: Cu Avis, călătorești fără griji în peste 170 de țări din lume, având la dispoziție 5.500 de locații de închiriere auto.

 

Închirieri de autoturisme pe termen lung: Programul Flex Avis îți oferă contracte clare și flexibile pentru a se potrivi nevoilor tale pe termen lung.



 

Avis oferă și o gamă variată de servicii suplimentare pentru a te asigura că ai parte de cea mai bună experiență posibilă. Aici sunt câteva dintre ele:

 

Scaune pentru copii: Siguranța copiilor tăi este prioritatea. Avis îți pune la dispoziție scaune auto de încredere pentru a-i proteja în timpul călătoriilor. În plus, în Europa, acestea sunt obligatorii, așa că te rugăm să selectezi opțiunea potrivită pentru copilul tău în momentul rezervării.



 

GPS: Dacă vrei să te asiguri că ajungi la toate destinațiile fără probleme, poți adăuga un dispozitiv GPS la închirierea ta de mașină. Astfel, vei găsi întotdeauna cea mai bună rută spre locurile pe care le dorești.

 

Șofer adițional: Nu te lăsa legat de volanul mașinii în timpul întregii călătorii. Cu serviciul de șofer adițional, o a doua persoană poate prelua volanul, permițându-ți să te relaxezi și să te bucuri de priveliști fără să te faci griji cu privire la conducere.

 

Asistență rutieră îmbunătățită (RSN): Înțelegem că în timpul călătoriilor pot apărea situații neprevăzute. Cu serviciul RSN, te poate ajuta în cazul unor evenimente neplăcute, cum ar fi o anvelopă desumflată, o baterie descărcată, cheia pierdută sau alimentarea defectuoasă. 

 

Combustibil plătit în avans: nu trebuie să îți faci griji cu privire la căutarea unei benzinării la întoarcere. Plătești un rezervor plin la încheierea contractului de închiriere și economisești timp și bătăi de cap.

 

Opțiune mașină diesel: Dacă preferi o mașină diesel, sunt opțiuni disponibile în funcție de locația de închiriere. Ai flexibilitatea de a alege ce ți se potrivește cel mai bine.

 

Echipament de iarnă: Pentru călătoriile în timpul sezonului de iarnă, poți închiria lanțuri de zăpadă la anumite locații Avis. Asigură-te că ești pregătit pentru orice condiții.

 

Alte servicii Avis: Vrei livrarea mașinii la o anumită adresă? Ai nevoie să lași mașina în altă locație decât cea de unde ai luat-o? Sau poate cauți o mașină cu șofer? Cu Avis, există o gamă variată de servicii pentru a-ți satisface nevoile.

 

Rezervările online sunt ușoare: Poți rezerva mașina dorită direct de pe site-ul nostru, pentru o experiență de închiriere auto fără griji.

 

Dacă ești un iubitor al unei anumite mărci și modele de mașini, ai opțiunea de a alege Seria Avis Select, o colecție specială de vehicule de calitate selectate pentru clienții Avis. 

 

Fie că ești în căutarea unei mașini compacte pentru explorarea străzilor din Barcelona sau dorești să te bucuri de un lux rafinat în timpul șederii tale în Londra, Seria Avis Select te așteaptă în destinațiile din Austria, Elveția, Germania, Italia, Olanda, Portugalia, Spania, Suedia și Marea Britanie. Rezervările pot fi făcute cu ușurință pe site-ul nostru.

 

Rafinament și Eleganță cu Avis Prestige

 

Pentru călătorii de lux, Avis Prestige este opțiunea perfectă. Aici, poți alege dintre unele dintre cele mai dorite mașini de închiriat de pe planetă. Te tentează o experiență electrică cu o mașină Tesla, un Jaguar de lux, un Range Rover pentru aventurile off-road, o decapotabilă pentru plimbările la apusul soarelui sau poate un coupe Porsche pentru o senzație de viteză? Avis Prestige îți oferă o gamă variată de opțiuni pentru a transforma oricare călătorie într-o aventură de neuitat. Poți experimenta Avis Prestige în Elveția, Danemarca, Germania, Italia, Norvegia, Olanda, Suedia și Marea Britanie.



 

Mașini Adaptate Pentru Toată Familia cu Avis și Paravan

 

Avis a făcut eforturi pentru a face închirierea de mașini accesibilă fiecărui șofer, inclusiv pasagerilor cu dizabilități. A încheiat un parteneriat cu Paravan în Germania, Austria și Elveția pentru a oferi mașini de închiriat VW Paravan Maxi Caddy. Aceste mașini au suficient spațiu pentru a transporta un utilizator de scaun cu rotile și încă 5 persoane, fiind ideale pentru călătorii în familie sau cu prietenii. Călătoriile ar trebui să fie accesibile pentru toată lumea, iar Avis face posibil acest lucru prin intermediul parteneriatului cu Paravan.



 

Sunrise Travel și Avis sunt aici pentru a face din călătoria ta o experiență de neuitat. Indiferent de destinația ta, închirierea unei mașini îți oferă libertatea de a explora în voie, fără a- ți face griji cu privire la mijloacele de transport sau orarele stricte ale transportului public.

 

Așa că, atunci când planifici următoarea ta aventură sau călătorie de afaceri în Romania sau în lume, amintește-ți că Sunrise Travel și Avis Rent a Car sunt aici pentru a te ajuta să-ți faci viața mai ușoară și să transformi călătoria ta într-o experiență memorabilă. Închiriază o mașină astăzi și descoperă lumea în propriul tău ritm!


Rezervă acum: https://www.sunrise-travel.eu/rent-a-car


SOURCE AND TAGS


Articole asemanatoare