Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Revelion Bilbao – Tara Bascilor

Descriere

Destinatie: Spania

Durata: 7 nopti

Plecari: 28 decembrie

Transport AVION | 8 zile, 7 nopti |

Circuit in Nordul Spaniei


Descriere Tur

PRINCIPALELE ATRACTII INCLUSE:

  • Vizitarea capitalei Spaniei – Madrid cu ghid local
  • Zaragoza – orasul cu peste 2000 de ani de istorie
  • Bilbao si San Sebastian – orasele emblematice din Tara Bascilor
  • Trecerea dintre ani petrecuta in Bilbao
  • Descoperirea oraselor din Camino de Santiago: Logrono si Burgos

Itinerariu:  Madrid – Zaragoza – Logrono – Bilbao – San Sebastian – Burgos – Madrid

 

DATE DE PLECARE:  28 Decembrie

 

PROGRAM:

28 decembrie Bucuresti – Madrid

Intalnire cu insotitorul de grup la Aeroportul International Henri Coanda Otopeni la ora 06:00 pentru imbarcare pe zborul companiei Tarom RO415 cu destinatia Madrid. Decolare la ora 08:10 si aterizare in Madrid la ora 11:15. Bine ati venit in capitala Spaniei! Vesel si vibrant la orice ora, renumit pentru faimoasele sale muzee, strazile aglomerate, numeroasele magazine si restaurante cu mancare traditionala, Madrid va va surprinde cu locurile sale istorice care ii farmeca pe toti cei care il viziteaza. Autenticitatea Madridului este greu de invins. Vom descoperi toate acestea printr-un tur de oras Madrid cu ghid local in care vom admira cele mai importanta obiective, cum ar fi: Palatul Regal, Plaza Mayor cu cei 400 de ani de istorie, Puerta del Sol, faimoasa Gran Via plina de magazine, Plaza de Cibeles, Paseo de la Castellana, Plaza de Toros Las Ventas, Plaza de Espana. Dupa turul de oras, ne vom indrepta spre hotel. Seara, timp liber la dispozitie in Madrid. Cazare Hotel NH Ventas 4* sau similar Madrid.

29 decembrie Madrid – Zaragoza

Mic dejun.  Astazi ne vom indrepta catre Zaragoza unde ve vom bucura de un tur de oras cu ghid local. Cu mai mult de 2000 de ani de istorie, Zaragoza este cunoscuta pentru Bazilica Nuestra Señora del Pilar simbolul si templul istoric al orasului, fiind un exemplu al artei aragoneze Mudéjar si parte a Patrimoniului Mondial UNESCO. Palatul Aljafería, o fortareata islamica din secolul al XI-lea, construita ca un palat pentru regii taifa, a fost declarata un sit al Patrimoniului Mondial in 2001. Zaragoza are, de asemenea, spatii verzi mari cu un caracter unic, kilometri de piste pentru biciclete, transport urban durabil, o mare varietate de piete, puncte de belvedere, muzee si biserici. Ne vom bucura de atmosfera locala si varietatea gastronomica a restaurantelor sale. Timp liber pentru a ne bucura de farmecul orasului. Cazare Hotel Zentral Ave 4* sau similar Zaragoza.

 30 decembrie Zaragoza – Logrono – Bilbao

Mic dejun. Astazi vom porni catre Bilbao, iar prima oprire va fi in Logrono. Capitala La Rioja, Logroño este un oras bogat in istorie si traditii ce s-au pastrat inca din Evul Mediu. Camino de Santiago l-a transformat intr-unul dintre cele mai importante orase de pe traseu, lasand in urma o colectie interesanta de monumente asociate cu acest pelerinaj. Codex Calixtinus (secolul al XII-lea), primul ghid de pe Camino de Santiago, mentioneaza deja Logroño in paginile sale. Negustorii, artistii si pelerinii au calcat pe strazile pietruite ale capitalei La Rioja timp de secole, construind cultura orasului. Ne vom bucura de un tur de oras cu ghid local, in care vom admira cele mai importante atractii ale arhitecturii tipice Camino de Santiago, cum ar fi Pensiunea Pelerinilor sau Faimoasa Fantana a pelerinilor. Biserica din Santiago este un alt semn al importantei acestui pelerinaj. Vom fotografia Catedrala Santa María la Redonda cu turnurile sale baroce impunătoare, Santa María de Palacio, cu a sa turla gotica ce guverneaza asupra Logroño si Paseo del Espolón, unul dintre cele mai emblematice locuri din oras. Ne continuam drumul si ajungem in Bilbao, unde avem timp liber la dispozitie pentru relaxare si cumparaturi. Cazare Hotel Hesperia Bilbao 4* sau similar Bilbao.

31 decembrie Bilbao – San Sebastian

Mic dejun. Ne vom bucura de Bilbao printr-un tur de oras cu ghid local. Este imposibil sa ne imaginam Bilbao fara centrul sau vechi, cu peste 700 de ani de istorie. Ne vom plimba in jurul celebrelor "Sapte strazi" si vom descoperi cladiri iconice, cum ar fi Catedrala sau teatrul inspirat de Opera din Paris, Arriaga si un amestec vast de magazine si cafenele. Dupa pauza de pranz, vom porni la drum catre San Sebastian, unde vom face un tur de oras cu ghid local. Portul pescaresc, expansiunea sa impunatoare si cartierele moderne fac din acesta unul dintre cele mai atractive orase de pe coasta Cantabria. Centrul vechi din San Sebastian se afla la poalele Muntelui Urgull, protejat de mare pe de o parte si de raul Urumea pe de alta parte. Vom descoperi strazile si cladirile sale emblematice, cum ar fi Bazilica Sf. Maria a Corului si Biserica Sf. Vincent, ce unt atat atractive, cat si interesante. Plaza de la Constitución, una dintre cele mai faimoase piete, este plin de viata si este locul unde se desfasoara festivalurile locale. Vom explora cartierele sale si ne vom apropia de cultura sa prin gastronomie. Bucataria basca este renumita pe plan international datorita calitatii materiilor prime si muncii excelente a bucatarilor, unele dintre cele mai renumite restaurante din Spania pot fi gasite chiar in San Sebastián. Intoarcere la Bilbao. Seara, optional – cina festiva de revelion la un restaurant local (restaurantele vor finaliza detaliile la sfarsitul lunii octombrie). Alternativ, puteti partipa la petrecerea publica de revelion, organizata in centrul orasului. Cazare Hotel Hesperia Bilbao 4* sau similar Bilbao.

01 ianuarie    Bilbao – La Multi Ani 2025!

Mic dejun. Prima zi din an va fi destinata relaxarii sau plimbarilor individuale prin minunatul oras Bilbao. Alternativ, va propunem o excursie optionala la Santander. Santander este capitala Cantabriei si, de-a lungul istoriei sale, s-a dezvoltat de-a lungul liniei de coasta. Construit pe dealuri, pante abrupte sau „pindias”, asa cum sunt cunoscute in regiune, acestea au influentat si forma diferitelor districte. Orasul si-a creat o personalitate unica, plina de contraste, pe care o veti decsoperi impreuna cu insotitorul de grup. Intoarcere la Bilbao si timp liber la dispozitie.Cazare Hotel Hesperia Bilbao 4* sau similar Bilbao.

02 ianuarie    Bilbao – Burgos - Madrid

Mic dejun. Astazi ne vom intoarce in Madrid, insa, inainte ne vom opri in Burgos pentru un tur de oras cu ghid local. Burgos a fost capitala regatului Castiliei si Leonului timp de cinci secole si se mandreste cu una dintre capodoperele goticului spaniol, Catedrala sa, declarata un sit al Patrimoniului Mondial. Fondat ca un oras militar, a devenit un oras cu o mare putere economica in Evul Mediu. Aceasta dezvoltare se datoreaza locatiei de-a lungul Camino de Santiago si de monopolul sau asupra comertului cu lana. Vom vizita orasul vechi din Burgos si vom descoperi istoria orasului impreuna cu obictivele sale ce atrag numerosi turisti, preum: Atapuerca, un sit al Patrimoniului Mondial, arcul San Esteban in stil Mudéjar si biserica gotica cu acelasi nume. Excursia continua catre Madrid si timp liber la dispozitie. Cazare Hotel NH Ventas 4* sau similar Madrid.

03 ianuarie: Madrid – Excursie optionala: Toledo

Mic dejun. Timp liber la dispozitie in Madrid sau, optional - excursie la Toledo. Crestinii, musulmanii si evreii au trait unul langa altul timp de secole si si-au lasat amprenta in Toledo. Este unul dintre cele mai interesante si intrigante orase din Spania, unde putem vedea o catedrala gotica, o moschee si doua sinagogi la doar cativa metri distanta una fata de alta. Fost oras imperial, frumusetea sa a fiind sugerata in picturile lui El Greco. Vom admira Fortareata Alcázar, ne vom plimba pe strazile intortocheate si vom admira orasul de pe podurile Alcántara sau San Martín. Vom trece prin portile orasului: Bisagra, Cambrón si Sol, ce sunt inca in uz si ne vom plimba in centrul vechi al orașului Toledo, un sit al Patrimoniului Mondial. Urmatoarea oprire o sa fie pe strazile pietruite ale vechiului cartier evreiesc, o zona fermecatoare care se mandreste cu: Sinagoga Santa Maria la Blanca - cea mai veche din oras si Sinagoga El Tránsito, acum Muzeul Sefardic. Ne vom intoarce in Madrid, unde avem timp liber pentru odihna sau ultimele cumparaturi. Cazare Hotel NH Ventas 4* sau similar Madrid.

 04 ianuarie: Madrid – Bucuresti

Mic dejun. Transfer la aeroportul din Madrid pentru imbarcare pe zborul companiei Tarom RO416 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 12:15 si aterizare pe aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 17:05.

*Grup minim 30 de platitori
**In caz de neintrunire a numarului de participanti cu minim 21 de zile inainte de data plecarii, circuitul se anuleaza sau se reprogrameaza.

SERVICII INCLUSE :

  • Bilet de avion Bucuresti – Madrid – Bucuresti, zbor direct, compania Tarom
  • Taxele de aeroport si combustibil (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor)
  • Transport cu autocar local conform programului
  • 7 nopti de cazare hoteluri 4* cu mic dejun inclus astfel:
  • 1 noapte in Madrid, la Hotel NH Ventas 4* sau similar;
  • 1 noapte in Zaragoza, la Hotel Zentral Ave 4* sau similar;
  • 3 nopti in Bilbao, la Hotel Hesperia 4* sau similar;
  • 2 nopti in Madrid, la Hotel NH Ventas 4* sau similar.
  • Excursiile, tururile si vizitele prevazute in program:
    • Tur de oras Madrid cu ghid local
    • Tur de oras Zaragoza cu ghid local
    • Excursie la Logrono si vizita cu ghid local
    • Tur de oras Bilbao cu ghid local
    • Excursie la San Sebastian si vizita cu ghid local
    • Excursie la Burgos si tur de oras cu ghid local
  • Ghizi locali in: Madrid, Zaragoza, Logrono, Bilbao, San Sebastian, Burgos
  • Insotitor de grup

NU SUNT INCLUSE :

  • Asigurarea storno si medicala (recomandata)
  • Cina festiva de Revelion la restaurant local (detaliile vor fi comunicate de restaurant in octombrie)
  • Bacsisul recomandat pentru sofer si ghizii locali: 5 euro/persoana/zi
  • Excursiile optionale, biletele de intrare la alte obiective turistice decat cele mentionate la servicii incluse

INFORMATII UTILE

Documente de calatorie:

  • Cartea de identitate sau Pasaport romanesc in curs de valabilitate pe perioada excursiei

Cazarea si programul excursiei:

  • Clasificarea hotelurilor din program este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.
  • Hotelurile nominalizate in program pot suferi modificari pana la data plecarii, insa intotdeauna se vor oferi hoteluri similare ca locatie si confort.
  • Majoritatea hotelurilor nu detin camere triple. Pentru ocuparea de 3 adulti, se vor confirma camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila.
  • Distributia camerelor se face de catre receptia hotelurilor; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre calator la receptie, asistat de insotitorul de grup. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
  • Persoanele care calatoresc singure, dar nu doresc sa achite suplimentul de camera single, pot opta pentru partaj in camera dubla, situatie in care vor imparti camera cu un alt calator din grup, de acelasi sex, aflat in aceeasi situatie. Daca pana la plecare nu gaseste partaj, calatorul se poate retrage din contract fara penalizari sau va achita suplimentul de camera single.
  • Insotitorul de grup poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor, efectuandu-l astfel in totalitate.

Informatii referitoare la zborile incluse in pachet:

  • Compania/companiile aeriene care opereaza zborurile din pachetul de servicii pot aduce modificari zborurilor contractate pana la momentul plecarii pentru zborul/zborurile de dus sau dupa momentul plecarii pentru zborul/zborurile de retur. Agentia organizatoare va informa calatorii asupra eventualelor modificari survenite independent de vointa sa si nu va fi raspunzatoare de eventualele inconveniente aparute.
  • Alocarea locurilor in avion se face de catre ghiseul de check-in din aeroport in functie de ordinea sosirii pasagerilor. Recomandam efecturea check-in-ului on-line inainte de prezentarea la aeroport.
  • Femeile care sunt insarcinate in peste 6 luni, au nevoie de un certificat medical cu acordul medicului de a calatori cu avionul. Compania de zbor si echipajul de bord isi rezerva insa dreptul de a decide daca permit sau nu imbarcarea persoanelor cu sarcina avansata (ultimele 2-3 luni).
  • Pasagerii care sufera de boli contagioase nu pot calatori cu avionul. Personalul aeroportuar si de bord isi rezerva dreptul de nu permite imbarcarea respectiv de a dispune debarcarea persoanelor in cauza.

Destinatie: Spania

Durata: 7 nopti

Plecari: 28 decembrie

Transport AVION | 8 zile, 7 nopti |

Circuit in Nordul Spaniei


Descriere Tur

PRINCIPALELE ATRACTII INCLUSE:

  • Vizitarea capitalei Spaniei – Madrid cu ghid local
  • Zaragoza – orasul cu peste 2000 de ani de istorie
  • Bilbao si San Sebastian – orasele emblematice din Tara Bascilor
  • Trecerea dintre ani petrecuta in Bilbao
  • Descoperirea oraselor din Camino de Santiago: Logrono si Burgos

Itinerariu:  Madrid – Zaragoza – Logrono – Bilbao – San Sebastian – Burgos – Madrid

 

DATE DE PLECARE:  28 Decembrie

 

PROGRAM:

28 decembrie Bucuresti – Madrid

Intalnire cu insotitorul de grup la Aeroportul International Henri Coanda Otopeni la ora 06:00 pentru imbarcare pe zborul companiei Tarom RO415 cu destinatia Madrid. Decolare la ora 08:10 si aterizare in Madrid la ora 11:15. Bine ati venit in capitala Spaniei! Vesel si vibrant la orice ora, renumit pentru faimoasele sale muzee, strazile aglomerate, numeroasele magazine si restaurante cu mancare traditionala, Madrid va va surprinde cu locurile sale istorice care ii farmeca pe toti cei care il viziteaza. Autenticitatea Madridului este greu de invins. Vom descoperi toate acestea printr-un tur de oras Madrid cu ghid local in care vom admira cele mai importanta obiective, cum ar fi: Palatul Regal, Plaza Mayor cu cei 400 de ani de istorie, Puerta del Sol, faimoasa Gran Via plina de magazine, Plaza de Cibeles, Paseo de la Castellana, Plaza de Toros Las Ventas, Plaza de Espana. Dupa turul de oras, ne vom indrepta spre hotel. Seara, timp liber la dispozitie in Madrid. Cazare Hotel NH Ventas 4* sau similar Madrid.

29 decembrie Madrid – Zaragoza

Mic dejun.  Astazi ne vom indrepta catre Zaragoza unde ve vom bucura de un tur de oras cu ghid local. Cu mai mult de 2000 de ani de istorie, Zaragoza este cunoscuta pentru Bazilica Nuestra Señora del Pilar simbolul si templul istoric al orasului, fiind un exemplu al artei aragoneze Mudéjar si parte a Patrimoniului Mondial UNESCO. Palatul Aljafería, o fortareata islamica din secolul al XI-lea, construita ca un palat pentru regii taifa, a fost declarata un sit al Patrimoniului Mondial in 2001. Zaragoza are, de asemenea, spatii verzi mari cu un caracter unic, kilometri de piste pentru biciclete, transport urban durabil, o mare varietate de piete, puncte de belvedere, muzee si biserici. Ne vom bucura de atmosfera locala si varietatea gastronomica a restaurantelor sale. Timp liber pentru a ne bucura de farmecul orasului. Cazare Hotel Zentral Ave 4* sau similar Zaragoza.

 30 decembrie Zaragoza – Logrono – Bilbao

Mic dejun. Astazi vom porni catre Bilbao, iar prima oprire va fi in Logrono. Capitala La Rioja, Logroño este un oras bogat in istorie si traditii ce s-au pastrat inca din Evul Mediu. Camino de Santiago l-a transformat intr-unul dintre cele mai importante orase de pe traseu, lasand in urma o colectie interesanta de monumente asociate cu acest pelerinaj. Codex Calixtinus (secolul al XII-lea), primul ghid de pe Camino de Santiago, mentioneaza deja Logroño in paginile sale. Negustorii, artistii si pelerinii au calcat pe strazile pietruite ale capitalei La Rioja timp de secole, construind cultura orasului. Ne vom bucura de un tur de oras cu ghid local, in care vom admira cele mai importante atractii ale arhitecturii tipice Camino de Santiago, cum ar fi Pensiunea Pelerinilor sau Faimoasa Fantana a pelerinilor. Biserica din Santiago este un alt semn al importantei acestui pelerinaj. Vom fotografia Catedrala Santa María la Redonda cu turnurile sale baroce impunătoare, Santa María de Palacio, cu a sa turla gotica ce guverneaza asupra Logroño si Paseo del Espolón, unul dintre cele mai emblematice locuri din oras. Ne continuam drumul si ajungem in Bilbao, unde avem timp liber la dispozitie pentru relaxare si cumparaturi. Cazare Hotel Hesperia Bilbao 4* sau similar Bilbao.

31 decembrie Bilbao – San Sebastian

Mic dejun. Ne vom bucura de Bilbao printr-un tur de oras cu ghid local. Este imposibil sa ne imaginam Bilbao fara centrul sau vechi, cu peste 700 de ani de istorie. Ne vom plimba in jurul celebrelor "Sapte strazi" si vom descoperi cladiri iconice, cum ar fi Catedrala sau teatrul inspirat de Opera din Paris, Arriaga si un amestec vast de magazine si cafenele. Dupa pauza de pranz, vom porni la drum catre San Sebastian, unde vom face un tur de oras cu ghid local. Portul pescaresc, expansiunea sa impunatoare si cartierele moderne fac din acesta unul dintre cele mai atractive orase de pe coasta Cantabria. Centrul vechi din San Sebastian se afla la poalele Muntelui Urgull, protejat de mare pe de o parte si de raul Urumea pe de alta parte. Vom descoperi strazile si cladirile sale emblematice, cum ar fi Bazilica Sf. Maria a Corului si Biserica Sf. Vincent, ce unt atat atractive, cat si interesante. Plaza de la Constitución, una dintre cele mai faimoase piete, este plin de viata si este locul unde se desfasoara festivalurile locale. Vom explora cartierele sale si ne vom apropia de cultura sa prin gastronomie. Bucataria basca este renumita pe plan international datorita calitatii materiilor prime si muncii excelente a bucatarilor, unele dintre cele mai renumite restaurante din Spania pot fi gasite chiar in San Sebastián. Intoarcere la Bilbao. Seara, optional – cina festiva de revelion la un restaurant local (restaurantele vor finaliza detaliile la sfarsitul lunii octombrie). Alternativ, puteti partipa la petrecerea publica de revelion, organizata in centrul orasului. Cazare Hotel Hesperia Bilbao 4* sau similar Bilbao.

01 ianuarie    Bilbao – La Multi Ani 2025!

Mic dejun. Prima zi din an va fi destinata relaxarii sau plimbarilor individuale prin minunatul oras Bilbao. Alternativ, va propunem o excursie optionala la Santander. Santander este capitala Cantabriei si, de-a lungul istoriei sale, s-a dezvoltat de-a lungul liniei de coasta. Construit pe dealuri, pante abrupte sau „pindias”, asa cum sunt cunoscute in regiune, acestea au influentat si forma diferitelor districte. Orasul si-a creat o personalitate unica, plina de contraste, pe care o veti decsoperi impreuna cu insotitorul de grup. Intoarcere la Bilbao si timp liber la dispozitie.Cazare Hotel Hesperia Bilbao 4* sau similar Bilbao.

02 ianuarie    Bilbao – Burgos - Madrid

Mic dejun. Astazi ne vom intoarce in Madrid, insa, inainte ne vom opri in Burgos pentru un tur de oras cu ghid local. Burgos a fost capitala regatului Castiliei si Leonului timp de cinci secole si se mandreste cu una dintre capodoperele goticului spaniol, Catedrala sa, declarata un sit al Patrimoniului Mondial. Fondat ca un oras militar, a devenit un oras cu o mare putere economica in Evul Mediu. Aceasta dezvoltare se datoreaza locatiei de-a lungul Camino de Santiago si de monopolul sau asupra comertului cu lana. Vom vizita orasul vechi din Burgos si vom descoperi istoria orasului impreuna cu obictivele sale ce atrag numerosi turisti, preum: Atapuerca, un sit al Patrimoniului Mondial, arcul San Esteban in stil Mudéjar si biserica gotica cu acelasi nume. Excursia continua catre Madrid si timp liber la dispozitie. Cazare Hotel NH Ventas 4* sau similar Madrid.

03 ianuarie: Madrid – Excursie optionala: Toledo

Mic dejun. Timp liber la dispozitie in Madrid sau, optional - excursie la Toledo. Crestinii, musulmanii si evreii au trait unul langa altul timp de secole si si-au lasat amprenta in Toledo. Este unul dintre cele mai interesante si intrigante orase din Spania, unde putem vedea o catedrala gotica, o moschee si doua sinagogi la doar cativa metri distanta una fata de alta. Fost oras imperial, frumusetea sa a fiind sugerata in picturile lui El Greco. Vom admira Fortareata Alcázar, ne vom plimba pe strazile intortocheate si vom admira orasul de pe podurile Alcántara sau San Martín. Vom trece prin portile orasului: Bisagra, Cambrón si Sol, ce sunt inca in uz si ne vom plimba in centrul vechi al orașului Toledo, un sit al Patrimoniului Mondial. Urmatoarea oprire o sa fie pe strazile pietruite ale vechiului cartier evreiesc, o zona fermecatoare care se mandreste cu: Sinagoga Santa Maria la Blanca - cea mai veche din oras si Sinagoga El Tránsito, acum Muzeul Sefardic. Ne vom intoarce in Madrid, unde avem timp liber pentru odihna sau ultimele cumparaturi. Cazare Hotel NH Ventas 4* sau similar Madrid.

 04 ianuarie: Madrid – Bucuresti

Mic dejun. Transfer la aeroportul din Madrid pentru imbarcare pe zborul companiei Tarom RO416 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 12:15 si aterizare pe aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 17:05.

*Grup minim 30 de platitori
**In caz de neintrunire a numarului de participanti cu minim 21 de zile inainte de data plecarii, circuitul se anuleaza sau se reprogrameaza.

SERVICII INCLUSE :

  • Bilet de avion Bucuresti – Madrid – Bucuresti, zbor direct, compania Tarom
  • Taxele de aeroport si combustibil (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor)
  • Transport cu autocar local conform programului
  • 7 nopti de cazare hoteluri 4* cu mic dejun inclus astfel:
  • 1 noapte in Madrid, la Hotel NH Ventas 4* sau similar;
  • 1 noapte in Zaragoza, la Hotel Zentral Ave 4* sau similar;
  • 3 nopti in Bilbao, la Hotel Hesperia 4* sau similar;
  • 2 nopti in Madrid, la Hotel NH Ventas 4* sau similar.
  • Excursiile, tururile si vizitele prevazute in program:
    • Tur de oras Madrid cu ghid local
    • Tur de oras Zaragoza cu ghid local
    • Excursie la Logrono si vizita cu ghid local
    • Tur de oras Bilbao cu ghid local
    • Excursie la San Sebastian si vizita cu ghid local
    • Excursie la Burgos si tur de oras cu ghid local
  • Ghizi locali in: Madrid, Zaragoza, Logrono, Bilbao, San Sebastian, Burgos
  • Insotitor de grup

NU SUNT INCLUSE :

  • Asigurarea storno si medicala (recomandata)
  • Cina festiva de Revelion la restaurant local (detaliile vor fi comunicate de restaurant in octombrie)
  • Bacsisul recomandat pentru sofer si ghizii locali: 5 euro/persoana/zi
  • Excursiile optionale, biletele de intrare la alte obiective turistice decat cele mentionate la servicii incluse

INFORMATII UTILE

Documente de calatorie:

  • Cartea de identitate sau Pasaport romanesc in curs de valabilitate pe perioada excursiei

Cazarea si programul excursiei:

  • Clasificarea hotelurilor din program este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.
  • Hotelurile nominalizate in program pot suferi modificari pana la data plecarii, insa intotdeauna se vor oferi hoteluri similare ca locatie si confort.
  • Majoritatea hotelurilor nu detin camere triple. Pentru ocuparea de 3 adulti, se vor confirma camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila.
  • Distributia camerelor se face de catre receptia hotelurilor; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre calator la receptie, asistat de insotitorul de grup. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
  • Persoanele care calatoresc singure, dar nu doresc sa achite suplimentul de camera single, pot opta pentru partaj in camera dubla, situatie in care vor imparti camera cu un alt calator din grup, de acelasi sex, aflat in aceeasi situatie. Daca pana la plecare nu gaseste partaj, calatorul se poate retrage din contract fara penalizari sau va achita suplimentul de camera single.
  • Insotitorul de grup poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor, efectuandu-l astfel in totalitate.

Informatii referitoare la zborile incluse in pachet:

  • Compania/companiile aeriene care opereaza zborurile din pachetul de servicii pot aduce modificari zborurilor contractate pana la momentul plecarii pentru zborul/zborurile de dus sau dupa momentul plecarii pentru zborul/zborurile de retur. Agentia organizatoare va informa calatorii asupra eventualelor modificari survenite independent de vointa sa si nu va fi raspunzatoare de eventualele inconveniente aparute.
  • Alocarea locurilor in avion se face de catre ghiseul de check-in din aeroport in functie de ordinea sosirii pasagerilor. Recomandam efecturea check-in-ului on-line inainte de prezentarea la aeroport.
  • Femeile care sunt insarcinate in peste 6 luni, au nevoie de un certificat medical cu acordul medicului de a calatori cu avionul. Compania de zbor si echipajul de bord isi rezerva insa dreptul de a decide daca permit sau nu imbarcarea persoanelor cu sarcina avansata (ultimele 2-3 luni).
  • Pasagerii care sufera de boli contagioase nu pot calatori cu avionul. Personalul aeroportuar si de bord isi rezerva dreptul de nu permite imbarcarea respectiv de a dispune debarcarea persoanelor in cauza.

Va rugam sa alegeti o data de plecare pentru a vedea preturile.