Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Revelion Viena Eleganta Imperiala

Descriere

Destinatie: Austria

Durata: 4 nopti

Plecari: 30 decembrie

Transport AVION | 5 zile, 4 nopti |

REVELION VIENA – Eleganta Imperiala 


Descriere tur

PRINCIPALELE ATRACTII INCLUSE:

  • Tur de oras „Viena Imperiala” cu ghid local
  • Tur pietonal „Pe urmele Habsburgilor”
  • Tur panoramic in Donau City
  • Excursie la Manastirea Heiligenkreutz si Baden bei Wien
  • Piata de Craciun de la Palatul Schoenbrunn

Date de plecare:  30 Decembrie

PROGRAM:

30 Decembrie: Bucuresti – Viena – Tur de oras

Intalnire cu insotitorul de grup la Aeroportul International Henri Coanda Otopeni la ora 07:50 pentru imbarcare  pe zborul companiei Austrian Airlines OS790 cu destinatia Viena. Decolare la ora 09:50 si aterizare la Viena la ora 10:30. Suntem in Capitala Austriei – Viena! Vom incepe turul de oras Viena Imperiala cu ghidul local pe Ringstrasse. Cel mai frumos bulevard din lume gazduieste multe dintre cele mai faimoase atractii si muzee din Viena, precum si palate marete si parcuri spatioase. Vom admira Opera de Stat (construita in stilul neo-renascentist), Parlamentul, Primaria (gotic flamand), Burgtheater (noul baroc), Universitatea (Neo-Renastere), Muzeul de Arta Aplicata, Bursa de Valori din Viena si Biserica Votiva (Noul Gotic), toate fiind construite in a doua jumatate a secolului al XIX-lea. Merita vazute mai ales Muzeul de Arte Frumoase si Muzeul de Istorie Naturala, ambele construite in stil neorenascentist. Transfer la hotel si cazare. Seara, timp liber la dispozitie. Cazare la hotel Austria Trend Park Schonbrunn Viena 4* sau similar.

31 Decembrie: Heiligenkreuz – Baden bei Wien – Seara de Revelion

Mic dejun. Astazi vom explora imprejurumile orasului, vom vizita Manastirea Heiligenkreutz, cea mai veche manastire Cisterciana din lume. A fost fondata in 1133 si a fost locuita constant de calugari. Dintre cei 83 de calugari care locuiesc aici, majoritatea au sub 50 de ani si si-au gasit drumul spre manastire prin intermediul internetului. Apoi de vom indrepta catre Baden bei Wien, unde vom descoperi arhitectura de la inceputul secolului al XIX-lea combinata intr-un mod unic cu infrastructura moderna, a unei statiuni balneare recunoscute international. Orasul austriac Baden bei Wien este situat la aproximativ 26 km sud de Viena. Acesta este asezat pe raul Schwechat, iar izvoarele sale au fost folosite inca din vremea romanilor. Ne vom intoarce in Viena. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie si pregatire pentru seara de Revelion. Optional, Cina festiva de Revelion la hotel sau la restaurant local (detaliile vor fi publicate la sfarsitul lunii octombrie). Cazare hotel Austria Trend Park Schonbrunn Viena 4* sau similar.

01 Ianuarie: La Multi Ani 2025 - Palatul Schonbrunn

Mic dejun. Hotelul Parkhotel Schonbrunn are o istorie aparte, fiind fosta casa de oaspeti a Imparatesei Sisi si Imparatului Franz Joseph, situat la una dintre intrarile catre curtea Palatului Schoenbrunn. Acesta este unul dintre cele mai importante lacase culturale ale Austriei fiind inclus in lista Patrimoniului Cultural Mondial UNESCO in 1996. Vom vizita piata de craciun de la Palatul Schoenbrunn, unde vom descoperi creatiile realizate manual de cei peste 60 de expozanti ai targului, decoratiunile de Craciun si scenele inspirate din Nasterea Domnului. Va recomandam sa incercati Vanillekipferl (faimoasele cornulete cu vanilie) si cate un punci fierbinte. Optional – vizita a palatului Schoenbrunn, ce ne va purta prin apartamentele private ale lui Franz Joseph si Elisabeth, apartamentele de stat si vom vedea camerele ocupate de Maria Tereza ascultand ghidul audio in limba romana (biletul de intrare se achita la fata locului). Timp liber la dispozitie. Cazare la hotel Austria Trend Park Schonbrunn Viena 4* sau similar.

02 Ianuarie: Viena

Mic dejun. Timp liber pentru cumparaturi sau vizite individuale in Viena sau, optional, excursie pe Defileul Dunarii Wachau si Abatia din Melk.  Vom face o incursiune pe Defileul Dunarii din regiunea Wachau, trecand pe langa numeroase manastiri, cetati si ruine. In Krems an der Donau vom face un scurt popas si apoi ne indreptam catre Melk.  Abatia din Melk este unul dintre cele mai importante ansambluri baroce din lume si are o pozitie grandioasa cu vedere la Dunare. Turul va include vizita camerelor imperiale, holul Marble, libraria impresionanta, biserica abatiei, curtea Coloman si Bastionul Nordic. Intoarcere la Viena, timp liber la dispozitie. Cazare hotel Austria Trend Park Schonbrunn Viena 4* sau similar.

03 Ianuarie: Tur panoramic Donau City – Tur de oras „pe urmele Habsburgilor” – Bucuresti

Mic dejun. Eliberarea camerelor. Ne imbarcam in autocar pentru un tur panoramic in Donau City, unde vom putea admira printre altele Turnul Dunarii (Donauturm) – cea mai inalta cladire din Viena cu al sau restaurant rotitor si parcul de distractii Prater cu a sa Roata Uriasa –unul dintre simbolurile citadelei. De la o inaltime de aproape 65 m, perspectiva asupra orasului iti taie rasuflarea.  Vom debarca in zona centrala, pentru a face un tur pietonal al Vienei cu insotitorul de grup intitulat „Pe urmele Habsburgilor”. Punctul de plecare al plimbarii Habsburgilor este Catedrala Sf. Stefan din inima orasului vechi, unde a avut loc istorica „nunta dubla vieneza”, care a adus Habsburgilor coroanele din Ungaria si Boemia. Vom continua pe Kärntner Straße si Marco-d'Aviano-Gasse pana la Neuer Markt. Aici, in Cripta Capucinilor de sub Biserica Capucinilor, se afla cele mai importante morminte ale Habsburgilor. Ajungem apoi la Palatul Hofburg, unul dintre cele mai mari complexe de palate din lume: fosta resedinta a familiei imperiale, astazi un hotspot pentru muzee, politica si evenimente. Puteti opta, pentru unul dintre tururile palatului (biletul de intrare se achita la fata locului). La ora 18:00, ne vom indrepta catre aeroportul din Viena pentru imbarcarea pe zborul Companiei Austrian Airlines OS 787 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora locala 21:15 si sosire in Bucuresti la ora 23:50.

*Grup minim 25 de platitori
**In caz de neintrunire a numarului de participanti cu minim 21 de zile inainte de data plecarii, circuitul se anuleaza sau se reprogrameaza.

SERVICII INCLUSE :

  • Bilet de avion Bucuresti – Viena – Bucuresti, zbor direct, compania Austrian Airlines
  • Taxele de aeroport si combustibil (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor)
  • Bagaj de mana si bagaj de cala
  • Transferuri aeroport – hotel – aeroport
  • 4 nopti cazare cu mic dejun Austria Trend Park Hotel Schonbrunn 4* sau similar Viena
  • Tururi si Excursii incluse in pachet:
  • Tur de oras „Viena Imperiala” cu ghid local
  • Excursie la Heiligenkreuz si Baden bei Wien
  • Bilet de intrare la Manastirea Heiligenkreutz
  • Tur panoramic cu autocarul in Donau City
  • Tur de oras pietonal „pe urmele Habsburgilor” cu insotitorul de grup
  • Insotitor de grup

NU SUNT INCLUSE :

  • Cina festiva de Revelion (detaliile vor fi publicate la sfarsitul lunii octombrie)
  • Asigurarea storno si medicala (recomandata)
  • Biletele de intrare la obiectivele turistice
  • Biletele pentru transportul public
  • Bacsisul recomandat pentru sofer si ghizii locali

INFORMATII UTILE

Documente de calatorie: Cartea de identitate sau pasaportul in curs de valabilitate.

Cazarea si programul excursiei:

  • Clasificarea hotelurilor din program este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.
  • Hotelurile nominalizate in program pot suferi modificari pana la data plecarii, insa intotdeauna se vor oferi hoteluri similare ca locatie si confort.
  • Majoritatea hotelurilor nu detin camere triple. Pentru ocuparea de 3 adulti, se vor confirma camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila.
  • Distributia camerelor se face de catre receptia hotelurilor; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre calator la receptie, asistat de insotitorul de grup. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
  • Persoanele care calatoresc singure, dar nu doresc sa achite suplimentul de camera single, pot opta pentru partaj in camera dubla, situatie in care vor imparti camera cu un alt calator din grup, de acelasi sex, aflat in aceeasi situatie. Daca pana la plecare nu gaseste partaj, calatorul se poate retrage din contract fara penalizari sau va achita suplimentul de camera single.
  • Insotitorul de grup poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor, efectuandu-l astfel in totalitate.

Informatii referitoare la zborile incluse in pachet:

  • Compania/companiile aeriene care opereaza zborurile din pachetul de servicii pot aduce modificari zborurilor contractate pana la momentul plecarii pentru zborul/zborurile de dus sau dupa momentul plecarii pentru zborul/zborurile de retur. Agentia organizatoare va informa calatorii asupra eventualelor modificari survenite independent de vointa sa si nu va fi raspunzatoare de eventualele inconveniente aparute.
  • Alocarea locurilor in avion se face de catre ghiseul de check-in din aeroport in functie de ordinea sosirii pasagerilor. Recomandam efecturea check-in-ului on-line inainte de prezentarea la aeroport.
  • Femeile care sunt insarcinate in peste 6 luni, au nevoie de un certificat medical cu acordul medicului de a calatori cu avionul. Compania de zbor si echipajul de bord isi rezerva insa dreptul de a decide daca permit sau nu imbarcarea persoanelor cu sarcina avansata (ultimele 2-3 luni).
  • Pasagerii care sufera de boli contagioase nu pot calatori cu avionul. Personalul aeroportuar si de bord isi rezerva dreptul de nu permite imbarcarea respectiv de a dispune debarcarea persoanelor in cauza.

Destinatie: Austria

Durata: 4 nopti

Plecari: 30 decembrie

Transport AVION | 5 zile, 4 nopti |

REVELION VIENA – Eleganta Imperiala 


Descriere tur

PRINCIPALELE ATRACTII INCLUSE:

  • Tur de oras „Viena Imperiala” cu ghid local
  • Tur pietonal „Pe urmele Habsburgilor”
  • Tur panoramic in Donau City
  • Excursie la Manastirea Heiligenkreutz si Baden bei Wien
  • Piata de Craciun de la Palatul Schoenbrunn

Date de plecare:  30 Decembrie

PROGRAM:

30 Decembrie: Bucuresti – Viena – Tur de oras

Intalnire cu insotitorul de grup la Aeroportul International Henri Coanda Otopeni la ora 07:50 pentru imbarcare  pe zborul companiei Austrian Airlines OS790 cu destinatia Viena. Decolare la ora 09:50 si aterizare la Viena la ora 10:30. Suntem in Capitala Austriei – Viena! Vom incepe turul de oras Viena Imperiala cu ghidul local pe Ringstrasse. Cel mai frumos bulevard din lume gazduieste multe dintre cele mai faimoase atractii si muzee din Viena, precum si palate marete si parcuri spatioase. Vom admira Opera de Stat (construita in stilul neo-renascentist), Parlamentul, Primaria (gotic flamand), Burgtheater (noul baroc), Universitatea (Neo-Renastere), Muzeul de Arta Aplicata, Bursa de Valori din Viena si Biserica Votiva (Noul Gotic), toate fiind construite in a doua jumatate a secolului al XIX-lea. Merita vazute mai ales Muzeul de Arte Frumoase si Muzeul de Istorie Naturala, ambele construite in stil neorenascentist. Transfer la hotel si cazare. Seara, timp liber la dispozitie. Cazare la hotel Austria Trend Park Schonbrunn Viena 4* sau similar.

31 Decembrie: Heiligenkreuz – Baden bei Wien – Seara de Revelion

Mic dejun. Astazi vom explora imprejurumile orasului, vom vizita Manastirea Heiligenkreutz, cea mai veche manastire Cisterciana din lume. A fost fondata in 1133 si a fost locuita constant de calugari. Dintre cei 83 de calugari care locuiesc aici, majoritatea au sub 50 de ani si si-au gasit drumul spre manastire prin intermediul internetului. Apoi de vom indrepta catre Baden bei Wien, unde vom descoperi arhitectura de la inceputul secolului al XIX-lea combinata intr-un mod unic cu infrastructura moderna, a unei statiuni balneare recunoscute international. Orasul austriac Baden bei Wien este situat la aproximativ 26 km sud de Viena. Acesta este asezat pe raul Schwechat, iar izvoarele sale au fost folosite inca din vremea romanilor. Ne vom intoarce in Viena. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie si pregatire pentru seara de Revelion. Optional, Cina festiva de Revelion la hotel sau la restaurant local (detaliile vor fi publicate la sfarsitul lunii octombrie). Cazare hotel Austria Trend Park Schonbrunn Viena 4* sau similar.

01 Ianuarie: La Multi Ani 2025 - Palatul Schonbrunn

Mic dejun. Hotelul Parkhotel Schonbrunn are o istorie aparte, fiind fosta casa de oaspeti a Imparatesei Sisi si Imparatului Franz Joseph, situat la una dintre intrarile catre curtea Palatului Schoenbrunn. Acesta este unul dintre cele mai importante lacase culturale ale Austriei fiind inclus in lista Patrimoniului Cultural Mondial UNESCO in 1996. Vom vizita piata de craciun de la Palatul Schoenbrunn, unde vom descoperi creatiile realizate manual de cei peste 60 de expozanti ai targului, decoratiunile de Craciun si scenele inspirate din Nasterea Domnului. Va recomandam sa incercati Vanillekipferl (faimoasele cornulete cu vanilie) si cate un punci fierbinte. Optional – vizita a palatului Schoenbrunn, ce ne va purta prin apartamentele private ale lui Franz Joseph si Elisabeth, apartamentele de stat si vom vedea camerele ocupate de Maria Tereza ascultand ghidul audio in limba romana (biletul de intrare se achita la fata locului). Timp liber la dispozitie. Cazare la hotel Austria Trend Park Schonbrunn Viena 4* sau similar.

02 Ianuarie: Viena

Mic dejun. Timp liber pentru cumparaturi sau vizite individuale in Viena sau, optional, excursie pe Defileul Dunarii Wachau si Abatia din Melk.  Vom face o incursiune pe Defileul Dunarii din regiunea Wachau, trecand pe langa numeroase manastiri, cetati si ruine. In Krems an der Donau vom face un scurt popas si apoi ne indreptam catre Melk.  Abatia din Melk este unul dintre cele mai importante ansambluri baroce din lume si are o pozitie grandioasa cu vedere la Dunare. Turul va include vizita camerelor imperiale, holul Marble, libraria impresionanta, biserica abatiei, curtea Coloman si Bastionul Nordic. Intoarcere la Viena, timp liber la dispozitie. Cazare hotel Austria Trend Park Schonbrunn Viena 4* sau similar.

03 Ianuarie: Tur panoramic Donau City – Tur de oras „pe urmele Habsburgilor” – Bucuresti

Mic dejun. Eliberarea camerelor. Ne imbarcam in autocar pentru un tur panoramic in Donau City, unde vom putea admira printre altele Turnul Dunarii (Donauturm) – cea mai inalta cladire din Viena cu al sau restaurant rotitor si parcul de distractii Prater cu a sa Roata Uriasa –unul dintre simbolurile citadelei. De la o inaltime de aproape 65 m, perspectiva asupra orasului iti taie rasuflarea.  Vom debarca in zona centrala, pentru a face un tur pietonal al Vienei cu insotitorul de grup intitulat „Pe urmele Habsburgilor”. Punctul de plecare al plimbarii Habsburgilor este Catedrala Sf. Stefan din inima orasului vechi, unde a avut loc istorica „nunta dubla vieneza”, care a adus Habsburgilor coroanele din Ungaria si Boemia. Vom continua pe Kärntner Straße si Marco-d'Aviano-Gasse pana la Neuer Markt. Aici, in Cripta Capucinilor de sub Biserica Capucinilor, se afla cele mai importante morminte ale Habsburgilor. Ajungem apoi la Palatul Hofburg, unul dintre cele mai mari complexe de palate din lume: fosta resedinta a familiei imperiale, astazi un hotspot pentru muzee, politica si evenimente. Puteti opta, pentru unul dintre tururile palatului (biletul de intrare se achita la fata locului). La ora 18:00, ne vom indrepta catre aeroportul din Viena pentru imbarcarea pe zborul Companiei Austrian Airlines OS 787 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora locala 21:15 si sosire in Bucuresti la ora 23:50.

*Grup minim 25 de platitori
**In caz de neintrunire a numarului de participanti cu minim 21 de zile inainte de data plecarii, circuitul se anuleaza sau se reprogrameaza.

SERVICII INCLUSE :

  • Bilet de avion Bucuresti – Viena – Bucuresti, zbor direct, compania Austrian Airlines
  • Taxele de aeroport si combustibil (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor)
  • Bagaj de mana si bagaj de cala
  • Transferuri aeroport – hotel – aeroport
  • 4 nopti cazare cu mic dejun Austria Trend Park Hotel Schonbrunn 4* sau similar Viena
  • Tururi si Excursii incluse in pachet:
  • Tur de oras „Viena Imperiala” cu ghid local
  • Excursie la Heiligenkreuz si Baden bei Wien
  • Bilet de intrare la Manastirea Heiligenkreutz
  • Tur panoramic cu autocarul in Donau City
  • Tur de oras pietonal „pe urmele Habsburgilor” cu insotitorul de grup
  • Insotitor de grup

NU SUNT INCLUSE :

  • Cina festiva de Revelion (detaliile vor fi publicate la sfarsitul lunii octombrie)
  • Asigurarea storno si medicala (recomandata)
  • Biletele de intrare la obiectivele turistice
  • Biletele pentru transportul public
  • Bacsisul recomandat pentru sofer si ghizii locali

INFORMATII UTILE

Documente de calatorie: Cartea de identitate sau pasaportul in curs de valabilitate.

Cazarea si programul excursiei:

  • Clasificarea hotelurilor din program este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.
  • Hotelurile nominalizate in program pot suferi modificari pana la data plecarii, insa intotdeauna se vor oferi hoteluri similare ca locatie si confort.
  • Majoritatea hotelurilor nu detin camere triple. Pentru ocuparea de 3 adulti, se vor confirma camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila.
  • Distributia camerelor se face de catre receptia hotelurilor; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre calator la receptie, asistat de insotitorul de grup. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
  • Persoanele care calatoresc singure, dar nu doresc sa achite suplimentul de camera single, pot opta pentru partaj in camera dubla, situatie in care vor imparti camera cu un alt calator din grup, de acelasi sex, aflat in aceeasi situatie. Daca pana la plecare nu gaseste partaj, calatorul se poate retrage din contract fara penalizari sau va achita suplimentul de camera single.
  • Insotitorul de grup poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor, efectuandu-l astfel in totalitate.

Informatii referitoare la zborile incluse in pachet:

  • Compania/companiile aeriene care opereaza zborurile din pachetul de servicii pot aduce modificari zborurilor contractate pana la momentul plecarii pentru zborul/zborurile de dus sau dupa momentul plecarii pentru zborul/zborurile de retur. Agentia organizatoare va informa calatorii asupra eventualelor modificari survenite independent de vointa sa si nu va fi raspunzatoare de eventualele inconveniente aparute.
  • Alocarea locurilor in avion se face de catre ghiseul de check-in din aeroport in functie de ordinea sosirii pasagerilor. Recomandam efecturea check-in-ului on-line inainte de prezentarea la aeroport.
  • Femeile care sunt insarcinate in peste 6 luni, au nevoie de un certificat medical cu acordul medicului de a calatori cu avionul. Compania de zbor si echipajul de bord isi rezerva insa dreptul de a decide daca permit sau nu imbarcarea persoanelor cu sarcina avansata (ultimele 2-3 luni).
  • Pasagerii care sufera de boli contagioase nu pot calatori cu avionul. Personalul aeroportuar si de bord isi rezerva dreptul de nu permite imbarcarea respectiv de a dispune debarcarea persoanelor in cauza.

Va rugam sa alegeti o data de plecare pentru a vedea preturile.