Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Delfinia Mythimna


Descriere


Delfinia Hotel & Bungalows se află în Mythimna, la 2,3 km de Panagia tis Gorgonas și oferă zonă de plajă privată și piscină sezonieră, în aer liber. Fiecare unitate de cazare a hotelului de 3 stele are vedere la mare sau grădină și WiFi gratuit. Oaspeții pot să savureze mâncăruri la restaurant și băuturi la bar.

Camerele hotelului sunt dotate cu TV cu canale prin satelit. Fiecare cameră include baie privată. Camerele selectate oferă vedere la grădină. Delfinia Hotel & Bungalows pune la dispoziție camere cu aer condiționat și birou.

Micul dejun tip bufet bogat include toate tipurile de cafea și mâncăruri de casă, cum ar fi plăcinte cu brânză, tsoureki și mpougatsa. Restaurantul servește mâncăruri din bucătăria europeană.

Delfinia Hotel & Bungalows are loc de joacă pentru copii. Hotelul oferă teren de tenis și serviciul de închirieri auto și de biciclete.

Personalul de la recepția deschisă nonstop vorbește limbile germană și engleză și oferă informații practice despre zona din jur.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.