Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

KOUROS PALACE

de la
1306  1194 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 23.09.2024 - 30.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Kouros Palace se află în Mastichari și pune la dispoziție piscină în aer liber și terasă la soare. Restaurantul proprietății oferă meniuri tip bufet, iar barul servește băuturi. Oaspeții beneficiază de WiFi gratuit în toată proprietatea.

Fiecare cameră de la Kouros Palace are aer condiționat și TV cu ecran plat cu canale prin satelit. Camerele sunt dotate cu fierbător. Fiecare unitate de cazare oferă baie privată cu cadă. Dotările suplimentare includ halate de baie, papuci și articole de toaletă gratuite.

Proprietatea pune la dispoziție și terasă mare, precum și șezlonguri chiar lângă zona de piscină. Recepția este deschisă nonstop. Puteți să jucați tenis de masă, biliard și darts la hotel. Proprietatea oferă servicii de închirieri auto și de biciclete.

Orașul Kos este la 20 km. Aeroportul Kos se află la mai puțin de 7 km de Kouros Palace. Oaspeții beneficiază de parcare privată gratuită.


Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
Parcare
Piscina exterioara
acces imediat la plaja
Camere pentru nefumatori

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.