Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hyatt Regency Oryx Doha

   Old Airport Road, Qatar Vezi locatia pe harta

de la
1555  1508 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 23.12.2024 - 30.12.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Situat în Doha, Hyatt Regency Oryx Doha oferă check-in și check-out express, camere fără alergii, un restaurant, acces gratuit la internet WiFith în întreaga proprietate și o piscină în aer liber. La 4,5 km de Clubul Sportiv Al Arabi și la 4,9 km de Palatul Regal Diwan Emiri, proprietatea oferă o terasă și un bar. Proprietatea pune la dispoziție o saună, divertisment de seară și room service.

Facilitati camera

Toate unitățile de la hotel sunt dotate cu aer condiționat, zonă de relaxare, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, seif și baie privată cu bideu, uscător de păr și articole de toaletă gratuite. La Hyatt Regency Oryx Doha, fiecare cameră este dotată cu un birou și o baie comună.

Facilitati hotel

La proprietate se poate savura un mic dejun tip bufet, continental sau englezesc/irlandez complet.
 
Proprietatea pune la dispoziție un centru de afaceri și o sală de gimnastică, precum și o parcare privată gratuită. Personalul vorbește afrikaans, arabă, bengaleză și mandarină, iar la recepție este disponibil 24 de ore din 24 pentru îndrumare.

Localizare

Stadionul Qatar Sports Club se află la 8,7 km de cazare, iar Stadionul Jassim Bin Hamad de la Al Sadd Club este la 10 km.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.