Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Banyan Tree Doha at La Cigale Mushaireb

de la
2299  2230 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 10.03.2025 - 17.03.2025 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Situat în Doha, Banyan Tree Doha At La Cigale Mushaireb oferă unități de cazare cu restaurante, parcare privată gratuită, o piscină în aer liber și un centru de fitness. Cu un bar, hotelul de 5 stele are camere cu aer condiționat și WiFi gratuit. Unitatea de cazare pune la dispoziția oaspeților o recepție deschisă nonstop, room service și schimb valutar.

Localizare

Palatul Regal Diwan Emiri este la 1,2 km de Banyan Tree Doha At La Cigale, iar Souq Waqif se află la 1,7 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Hamad, situat la 10 km de cazare.

Facilitati Hotel

Restaurante, bar, parcare privată gratuită, o piscină în aer liber și un centru de fitness. Oaspeții de la Banyan Tree Doha At La Cigale pot savura un mic dejun continental.

Zona de wellness a unității de cazare este alcătuită dintr-o piscină interioară, o cadă cu hidromasaj și o saună. Oaspeții de la Banyan Tree Doha At La Cigale au acces direct la Quest, primul parc tematic acoperit din Qatar.

Facilitati Camere

Camere cu aer condiționat, TV și WiFi gratuit, articole de toaletă gratuite și halate de baie, baie cu cadă și bideu,  pereți izolați fonic, un aparat de ceai și cafea, o zonă de relaxare, precum și vedere la oraș.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.