Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

APARTHOTEL OCEANO ATLANTICO

   Praia Da Rocha, Portugalia Vezi locatia pe harta

de la
1865  1641 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 17.09.2024 - 24.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Această proprietate este la 9 minute pe jos față de plajă. Aceste apartamente moderne de pe coasta regiunii Algarve au mobilier de designer şi balcon cu vedere la oraş sau la mare. Centrul oraşului Portimão şi plaja Praia Da Rocha sunt la 5 minute de mers cu maşina. Toate apartamentele au chicinetă complet utilată. Unităţile de cazare sunt spaţioase şi au TV cu ecran plat, maşină de spălat şi baie privată cu cadă şi articole de toaletă. Facilitățile acestui hotel de 4 stele includ o piscină în aer liber, o terasă la soare mobilată și o piscină interioară. Restaurantul Oceano Atlantico serveşte specialităţile bucătarului-şef la micul dejun, prânz şi cină. Barul Oceano Atlantico oferă cocktailuri şi mese uşoare. Gara Portimão este la 3 km de Oceano Atlantico Apartamentos. Parcarea în garaj este disponibilă la un cost suplimentar. Terenul de golf ALto este la 1,5 km.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.