Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Staycity Serviced Apartments - Saint Augustine St


Descriere

El Staycity Serviced Apartments Saint Augustine St ofrece alojamientos elegantes con balcón y vistas a la ciudad o al patio en el corazón de Dublín, cerca de la catedral de la Santísima Trinidad y a 5 minutos a pie de Temple Bar. Los apartamentos tienen zona de comedor con mesas y sillas, y cocina totalmente equipada con fogones, lavadora, lavavajillas, utensilios de cocina y vajilla. Los apartamentos incluyen salón con conexión Wi-Fi gratuita, sofá, TV LCD y reproductor de DVD. Las camas cuentan con sábanas de lino y el baño dispone de bañera y ducha. Los apartamentos están muy cerca del Brazen Head, el pub más antiguo de Dublín, que data de 1198. La calle Grafton y la fábrica de Guinness se hallan a 10 minutos a pie. El Staycity Serviced Apartments - Saint Augustine St se sitúa a 1,1 km de la estación de tren de Heuston y dispone de aparcamiento privado. Este alojamiento también se conoce por los siguientes nombres: Staycity Serviced Apartments Saint Augustine St

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Vending machine (drinks)
Vending machine (snacks)
Ironing equipment
Heating
Free WiFi connection
Family rooms
WC
Refrigerator
Coffee machine/teapot
Smoking prohibited throughout the hotel premises
Luggage storage
DVD player
Washing machine
Parking
Bathtub
TV
Microwaves
Hairdryer
Lift
24 hour reception service
Lounge
Non-smoking rooms
Internet access
Balcony
Shower
Total number of rooms
Bathroom
Kitchen

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.