Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Torre Cintola Natural Sea Emotions


Descriere

Torre Cintola Natural Sea Emotions 4* - Monopoli, Valle dItria, Puglia, Italia

Hotelul Torre Cintola Natural Sea Emotions 4* a fost renovat in totalitate in anul 2018, reprezentand locul perfect pentru o vacanta in Puglia. Privelisteanbsp; este deosebita, iar conditiile de cazare sunt foarte bune, toate camerele fiind in forma de igloo.

Prezentare oficiala hotel:nbsp;www.torrecintola.it

Puglia este una dintrenbsp;regiunile celebre ale Italiei in care gasim: orase antice, lacasuri de cult, surse de inspiratie pentru arhitectii europeni, semnele unei culturi de cuceritori, gravate in piatra, aur si marmura, maslini cat poti cuprinde cu privirea, retete culinare autentice ori splendoarea stilului baroc.

Bari este capitala regiunii Puglia, reprezentata cartografic drept calcaiul cizmei italiene. Oras mare de la Marea Adriatica, este un nod maritim important, sustinand legaturi cu tarile invecinate. Pe langa toate acestea, profilul turistic este valorificat, iar Centrul Vechi mentine amprenta istorica, prin conservarea constructiilor medievale. In centrul orasului totul pare neschimbat cu stradutele inguste si arhitectura specific romana.nbsp;

Facilitati hotel:
Hotelul Torre Cintola Natural Sea Emotions 4* a fost renovat in totalitate in anul 2018, reprezentand locul perfect pentru o vacanta in Puglia. Privelisteanbsp; este deosebita, iar conditiile de cazare sunt foarte bune, toate camerele fiind in forma de igloo. Hotelul se afla la 40 de km de aeroportul din Bari si la 44 km de aeroportul din Brindisi.

Sfera este restaurantul principal, situat la parterul celei mai mari cladiri, iar restaurantul Globo, in cea mai mica dintre acestea. Ambele restaurante sunt luminoase, datorita ferestrelor mari si ofera turistilor feluri de mancare cu specific italian. Terasele au vedere la mare si necesita atat rezervarea locurilor cat si plata unei taxe suplimentare.
Barul Arcuato este locul unde va puteti relaxa la umbra, in liniste si puteti savura o bautura racoritoare.

Piscinele Ampolla si Goccia sunt dedicate celor care iubesc inotul. Goccia este perfecta pentru relaxarea alaturi de familie si are in apropierea sa un solar. In barul Emiciclo se servesc cafea si cocktail uri delicioase.
Copiii isi pot petrece timpul in Mini sau Junior Club ul hotelului.

Astro Lido este plaja aflata la doar 30 de metri de primele camere. In aceasta zona exista un solar si terase. Accesul catre tarmul Marii Adriatice este facil, datorita pilonilor si scarilor usor de folosit. In aceasta zona de coasta, marea este adanca, astfel incat culorile se schimba de la albastru la verde smarald. Tot aici puteti descoperi flora si fauna specifica zonei. Prosoapele sunt disponibile tuturor turistilor si pot fi ridicate direct de pe plaja.nbsp;

Facilitati camere:
Complexul detine 283 de unitati de cazare, camere si apartamente, toate fiind prevazute cu terase mici. Fiecare camera este decorata intr-un stil modern, cu TV, minibar, telefon, seif, wi-fi gratuit, baie cu dus si uscator de par.

Camerele Calotta:nbsp;confortabile si spatioase, cu o suprafata de 22 de metri patrati, ofera vedere spre gradina, piscina interioara sau spre Marea Adriatica. Sunt ideale atat pentru cupluri cat si pentru familiile cu copii.

Camere Orlo: cu onbsp;suprafata de 25 de metri patrati, ideale pentru familiile de 4 persoane; au vedere la gradina sau la Marea Adriatica.nbsp;


Oferim pachete cu rent a car sau cu transfer aeroport-hotel-aeroport.

Pachete Rent a car:
Recomandam, in functie de numarul de pasageri si luand in considerare bagajele, sa faceti alegerea corecta a masinii:
Pentru 2 persoana+ 1 copil - masina clasa A (Citroen C1 sau similar)
Pentru 3 persoane+ - masina clasa D (Ford Focus sau similar)

La cerere putem inchiria si masini mai mari.
Documente necesare:nbsp;
-Permis de conducere valabil cel putin 1 an, la data sejurului.
-Varsta soferului trebuie sa fie intre 19-80 ani.
-Card de credit pentru deposit. Carduri acceptate (CB- VISA- MASTERCARD- AMEX- JCB)

Tariful pentru rent a car include:
-TVA
-Vigneta
-RCA
-Al 2lea sofer
-Sofer tanar
Depozitul pentru rent a car este:
-300 Eur pentru Clasa A
-400 Eur pentru Clasa D


Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.