Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BLUE OYSTER

Descriere

Situat pe plaja cu nisip alb din Jambiani, Hotelul Blue Oyster oferă șezlonguri pe plajă și umbrele de soare din stuf Makuti. De asemenea, există un restaurant pe acoperiș și un bar pe plajă. Camerele au paturi sculptate în stilul din Zanzibar, precum și birou și ventilator. De asemenea, unele camere oferă balcon și vedere la mare. Băile private sunt dotate cu duș. Oaspeții se pot relaxa pe plajă, în hamacele din grădină sau cu un masaj. Hotelul oferă spre închiriat o barcă de pescuit ngalawa și echipament de snorkelling. De asemenea, există o mică bibliotecă cu cărți internaționale, precum și un magazin cu suveniruri de proveniență locală. Restaurantul servește o varietate de preparate swahili și mâncăruri internaționale cu fructe de mare proaspete, legume și fructe. Barul de pe plajă servește prânzul, precum și sucuri de fructe și cocktailuri. Hotelul Blue Oyster este situat la 18 km de Pădurea Jozani și la 60 km de Orașul de Piatră. Aeroportul din Zanzibar se află la 55 km.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.