Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pensiunea Perla Bucovinei

Descriere

Pensiunea Perla Bucovinei este situata intr-o zona linistita din Voronet, Gura Humorului, fiind locul ideal pentru turistii care vor sa se relaxeze alaturi de familie sau de prieteni si sa uite de agitatia orasului. Numeroase obiective turistice se afla in apropierea pensiunii, printre care si Manastirea Voronet la 200 de metri, Escalada Park la 6 km si Manastirea Humor la 9 km. Gara din Gura Humorului se afla la 10 km, iar Aeroportul International din Suceava la 50 de km. Clasificata la categoria 4 stele, Pensiunea Perla Bucovinei pune la dispozitia oaspetilor mai multe spatii de cazare, impartite in camere single, duble si apartamente. Fiecare dintre acestea dispune de televizor, telefon, minibar si baie proprie cu uscator de par, halate de baie si articole de toaleta gratuite. Accesul Wi-Fi este disponibil gratuit in toata locatia. Restaurantul pensiunii este locul ideal pentru oaspetii care vor sa deguste diverse preparate traditionale romanesti, dar si preparate din meniul international. Suplimentar, turistii pot beneficia de parcare privata, bar, camera de bagaje si birou de turism.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Bar
Fitness
Heating
Free parking
Non-smoking rooms
Pets allowed
Conference rooms
Free Wi-Fi
Ironing service
Daily maid service
Non-smoking throughout
Designated smoking area
Facilities for disabled guests
Restaurant (a la carte)
Family rooms
Special diet menus (on request)
Washer

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.