Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CASA YACHI


Descriere

Casa Yachi Vama Veche benefciază de o locaţie însorită şi liniştită în Vama Veche, la 800 de metri de plaja cu nisip de la Marea Neagră. Proprietatea are o grădină amenajată cu vedere la terasă şi camere cu TV prin cablu şi WiFi gratuit. Camerele mobilate simplu au vedere la grădină. Baia privată este prevăzută cu duș. Zonele publice includ un lounge cu TV şi un snack bar. Oaspeții beneficiază de parcare publică gratuită. Cea mai apropiată staţie de autobuz se află la 300 de metri, oferind legături spre Constanţa. Locul de desfășurare al Festivalului de Muzică Stufstock se află la 850 de metri de proprietate. Gara din Mangalia se află la 11 km, iar Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu este la mai puțin de 1 oră de mers cu mașina.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.