Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CASA DE LA ROSA

   Calea Urseni,16b, Timisoara Vezi locatia pe harta

Descriere

The casa de la rosa hotel is ideal of either vacationing or busy travel
Locatie
Timisoara este resedinta si cel mai mare oras al judetului Timis din regiunea istorica Banat, vestul Romaniei. Timisoara este un oras multicultural, influentat de diversele comunitati etnice, in special de cea germana, maghiara si sarba, dar si de cele bulgara, italiana si greaca. Mostenirea culturala si diversitatea ofertei culturale sunt punctele forte ale orasului. Cu cele peste 12 institutii culturale profesioniste, Timisoara este, dupa Bucuresti si Iasi, al treilea pol cultural din tara din punct de vedere al marimii si diversitatii ofertei culturale. O mare traditie o are teatrul timisorean, care prin cele trei teatre de stat, (in premiera in Europa): Teatrul National, / Teatrul German si Teatrul Maghiar, ofera spectacole in limbile romana, germana si maghiara. Cele trei institutii impart aceeasi cladire-simbol cu Opera Romana. Filarmonica Banatul intregeste paleta de oferta culturala de cea mai inalta calitate, pastrand astfel o traditia orasului care a vazut interpretand pe scenele lui nume mari precum Franz Liszt, Strauss fiul, Brahms, Enescu sau premiera Traviatei lui Verdi la 9 februarie 1855. Din punct de vedere arhitectonic, orasul mosteneste un amplu patrimoniu de monumente istorice(circa 14.500), totodata cel mai mare din tara. De fapt intregul ansamblu de cladiri din centru si cele din cartierele Iosefin si Fabric sunt considerate monumente istorice. Acesta este rezultatul unei traditii indelungate de planificare urbanistica moderna, inceputa inca din secolul al XVIII-lea, o data cu venirea austriecilor. Centrul orasului, amplasat in vechea Cetate, a fost remodelat, cu piete si strazi drepte. Constructiile erau bine aliniate, iar cladirile de la colturile strazilor trebuiau sa aiba elemente arhitecturale in plus. Predominant a fost stilul baroc de influenta vieneza, care a adus Timisoarei numele de „Mica Vienaâ€.

Facilitati
Hotel, Design hotel, MasterCard, Visa, Bathroom, Minibar, Double bed, Shower, Safe, Hairdryer, TV, Satellite / cable TV, Reception area, Restaurant -s, 24h check-in, WIFI, Room service, 24-hour reception, Car park, Hotel safe, Wi-fi, Restaurant, Bed and breakfast, Ã la carte lunch, Ã la carte dinner

Descriere Camere
Camerele dispun de minibar, aer conditionat, seif, TV, uscator de par, telefon, acces internet si baie proprie.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.