Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Adriatico

Descriere

Hotel Adriatico este situat in partea de Nord-Est a orasului Timisoara, la 5 minte de mers cu masina de Centrul Comercial Iulius Mall, intr-o zona linistita, locatia fiind ideala pentru un city break sau o calatorie de afaceri. Centrul orasului Timisoara se afla la o distanta de 2,8 km fata de hotel. Printre atractiile regasite in Timisoara, mentionam Muzeul Banatului, Teatrul National Timisoara si Opera Nationala Romana, toate acestea fiind aflate in centrul orasului. Clasificat la categoria de 3 stele, Hotel Adriatico ofera cazare in 18 camere duble, amenajate la standarde internationale. Camerele sunt dotate cu baie proprie, aer conditionat si TV. Accesul la Wi-Fi este disponibil gratuit in toata locatia. Restaurentul hotelului are o capacitate de 60 de locuri si serveste un meniu à la carte. Tot aici pot fi organizate mese festive. Oaspetii hotelului beneficiaza de parcare gratuita. Pentru relaxare, hotelul pune la dispozitie terasa, bar si masaj. Suplimentar, hotelul ofera si camera de bagaje, fax si copiator, inchirieri auto, receptie deschisa non-stop, facilitati pentru persoane cu mobilitate redusa si camere pentru nefumatori.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Bar
Free parking
Fax
Non-smoking rooms
Pets allowed
Conference rooms
Free Wi-Fi
Safety deposit box
24-hours front desk
Non-smoking throughout
Designated smoking area
Family rooms

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.