Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hostel Passpartout

Descriere

Hostel Passpartout este localizat in Timisoara, foarte aproape de principalele atractii ale orasului. Hostel Passpartout este locul ideal pentru tinerii ce isi doresc sa se distreze intr-un oras plin de atractii turistice, unde nu se plictisesc niciodata. La doar 1,5km distanta se afla Catedrala Ortodoxa, iar Parcul Rozelor se afla la 1,3km departare. Oaspetii au acces gratuit la parcare. Clasificat la categoria de 2 stele, Hostel Passpartout ofera cazare in camera ce contin 6 paturi. Fiecare camera este dotata cu mobilier nou, dulap si birou. Camerele impart o baie comuna cu dus. Micul dejun poate fi servit pe terasa Hostelului Passpartout alaturi de o priveliste linistita. Accesul la internet este gratuit in toata locatia. Supliemntar, Hostel Passpartout pune la dispozitie oaspetilor transfer catre aeroport, serviciu de spalatorie, camera de bagaje, gradina, self-catering, loc pentru gratar.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Non-smoking rooms
Free Wi-Fi
Washer

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.