Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Euro Hotel

Descriere

Hotelul Euro din Timisoara este situat in vecinatatea raului Bega, avand o locatie privilegiata la numai 2 km de centrul orasului si de principalele atractii turistice si centre de afaceri. Astfel, hotelul este ideal pentru turisti sau calatorii de afaceri. Printre principalele atractii amintim Opera Nationala Timisoara la 1,8 km, Piata Unirii si catedrala Mitropolitana la 1,9 km, Cetatea Timisoara la 1,8 km si Parcul Botanic la 2,2 km. Elegant mobilat, hotelul ofera cazare de 3 stele in 33 de camere single cu pat matrimonial, 11 camere duble twin si 3 apartamente. Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, baie, mini-bar, televizor, telefon international. Accesul la internet Wi-Fi este disponibil gratuit in toata locatia. Euro Hotel Timisoara dispune de propriul bar-restaurant care serveste preparate romanesti si internationale si sala de conferinte cu o capacitate de 15 locuri, dotata cu flipchart, videoproiector, se poate inchiria laptop contra cost. Suplimentar hotelul mai ofera si parcare gratuita pazita cu rezervare in prealabil, spalatorie si curatatorie, camera de bagaje, fax si copiator, schimb valutar, curatatorie chimica si receptie deschisa non-stop.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Room Service
Restaurant
Bar
Heating
Free parking
Fax
Non-smoking rooms
Laundry
Conference rooms
Free Wi-Fi
Safety deposit box
Airport shuttle
24-hours front desk
Ironing service
Washer

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.