Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

STRAJA

Descriere

Vila Straja se afla la intrarea in statiune la o distanta de 400 metri
fata de partia Platoul Soarelui si 150 metri fata de Partia Sf Gheorghe.
Capacitate vila Straja 41 locuri in 15 camere (cu posibilitate de a adauga pana la 9 paturi suplimentare pentru copii)

Toate camerele si apartamentele au balcon, baie proprie cu apa calda si rece non-stop, televizor HD, internet wi-fi gratuit.In plus va asteptam cu parcare proprie gratuita de 30 locuri cu paza si acces usor, bar si restaurant 80 locuri care va ofera o diversitate de mancaruri gatite.
La un cost suplimentar, oaspetii se pot bucura de jocuri de biliard sau tenis de masasi pot inchiria ATV-uri.

Acces la ciubar, sauna (150 lei/2 ore)
Parcare gratuita



Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.