Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pensiunea Sportul Alpin

Descriere

Pensiunea Sportul Alpin este localizata in statiunea turistica Straja, fiind locul ideal pentru a petrece un weekend plin de aventuri montane la poalele muntilor. Gazdele isi asteapta intotdeauna turistii intr-o locatie primitoare si prietenoasa. La doar 80 de metri de Pensiunea Sportul Alpin se afla telescaunul Constantinescu. Oaspetii au acces gratuit la parcare privata. Clasificata la categoria de 3 stele, Pensiunea Sportul Alpin ofera cazare in 20 de camere dispuse pe trei nivele. Fiecare camera este dotata cu TV, baie proprie cu dus, balcon, incalzire centrala. Accesul la internet este gratuit in toata locatia. Restaurantul unitatii de cazare serveste meniuri a la carte din bucataria traditional romaneasca, dar si din bucataria internationala. Suplimentar, Pensiunea Sportul Alpin pune la dispozitie oaspetilor receptie deschisa non-stop, fax, copiator, bar, loc pentru gratar.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Bar
Non-smoking rooms
Free Wi-Fi
24-hours front desk
Non-smoking throughout
Family rooms

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.