Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Zimbru Snagov

Descriere

Mirage Hotel and Resort Snagov este localizat pe Soseaua Bucuresti-Ploiesti, pe malul Lacului Snagov, oferind cazare in camere spatioase si facilitati, pentru un sejur de neuitat alaturi de familie si prieteni, precum si calatoriile business. La 15 minute distanta de mers cu masina se gaseste parcul de aventura Edenland Park. Clasificat la categoria de 3 stele, Mirage Hotel Resort pune la dispozitie 116 camere si apartamente, mobilate si decorate modern, dotate cu TV LCD, telefon, seif, mini-bar, aer conditionat, incalzire centralizata, baie proprie cu cada, uscator de par, articole de toaleta gratuite si balcon. Unele camere beneficiaza si de jacuzzi. Accesul la Wi-Fi este disponibil gratuit in tot hotelul. Hotelul dispune de un restaurant à la carte si doua baruri cu vedere panoramica spre Lacul Snagov. Pentru organizarea de evenimente festive, hotelul pune la dispozitie doua saloane, iar pentru intalnirile corporate hotelul ofera doua sali de conferinta cu o capacitate de 50 si respectiv 200 de persoane. Suplimentar, hotelul ofera si terasa, gratar, gradina, piscina interioara, piscina in aer liber, sauna, sporturi nautice, pescuit, room service, parcare gratuita, lift si receptie non-stop.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Lift
Room Service
Restaurant
Bar
Free parking
Non-smoking rooms
Business centre
Conference rooms
Free Wi-Fi
Safety deposit box
24-hours front desk
Ironing service
Non-smoking throughout
Designated smoking area
Family rooms
Washer

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.