Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LUNCA SIBIELULUI

   Sibiel, Romania

Descriere

Pensiunea Lunca Sibielului dispune de 9 spatii de cazare, dintre care 7 camere duble, doua apartamente utilate cu pat matrimonial (si fotolii-pat pentru copii).

Cele 9 spatii de cazare dispun de baie proprie cu apa calda permanenta, Tv, cablu. Fiecare camera de la etaj dispune de un balcon cu o priveliste ce-ti duce privirea pana la crestele albe ale muntilor Fagaras.

Cele 9 camere sunt amenajate diferit, dand pensiunii Lunca Sibielului un aer de muzeu al mestesugurilor si traditiilor romanesti.
Fiecare camera este personalizata prin decor si imagini din mestesugurile autentice romanesti.
Ne-am inconjurat de lucruri dragi sufletelor noastre si dorim sa va transmitem si dvs. Dragostea de frumos si autentic, ce ne-a fost insuflata si noua de strabunicii nostri.


Camera Olarului: unde sunt expuse oale si obiecte specifice olaritului.

Camera Tamplarului: unde sunt expuse obiecte din lemn executate de cei mai priceputi tamplari.


Camera Iconarului: are un aer de biserica ortodoxa unde puteti admira icoane pe sticla, lemn, dar si o fresca adusa parca dintr-o biserica veche.


Camera Carturarului: va imbie sa va relaxati lecturand o carte buna. Veti gasi aici scriitori si autori de valoare (eminescu, Creanga, Blaga, Arghezi, Toparceanu. . ).

Camera Ciobanului: te face sa te simti ca intr-o stana, sus la munte inconjurat de piei de oaie si alte obiecte folosite la producerea renumitelor branzeturi de Sibiu.

Camera Gospodarului: te vei simti aici ca intr-o gospodarie veche, cu tot ce e necesar in casa unui sighelean (om din Sibiel).

Camera Viticultorului: te imbie sa gusti un pahar de vin ales, de vita nobila, adus din renumitele crame romanesti.

Camera Covaciului: aici esti inconjurat de mobilier din fier, potcoave de cai si alte obiecte executate de cei mai buni fierari din zona.

Camera Boierului: aici te va surprinde aerul de secol Xix cu un mobilier si obiecte de arta specifice boieresti, dar si cu o terasa mare ce te va face sa te simti ca un boier.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

camere cu balcon
TV
Minibar

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.