Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CORAL BAY PRESTIGE APARTMENT

Descriere

Situat în Sharm El Sheikh, la 1,9 km de plaja Sharks Bay, Coral Bay Prestige Apartment oferă cazare cu restaurant, parcare privată gratuită, piscină în aer liber și centru de fitness. Unitatea de cazare oferă o zonă de plajă privată și facilități pentru sporturi nautice, precum și un bar și o grădină. Unitatea de cazare oferă o baie termală, karaoke și o recepție deschisă nonstop. Toate camerele hotelului sunt dotate cu aer condiționat, zonă de relaxare, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, bucătărie, zonă de luat masa și baie privată cu articole de toaletă gratuite, bideu și duș. Toate camerele vor oferi oaspeților birou și ceainic. Oaspeții de la Coral Bay Prestige Apartment pot savura un mic dejun continental sau un mic dejun tip bufet. Oaspeții se pot bucura de centrul spa și de wellness, pot juca tenis, pot organiza excursii la biroul de turism sau pot închiria o mașină pentru a explora împrejurimile. Puteți juca biliard, tenis de masă și darts la cazare, iar zona este populară pentru golf și windsurfing. Piața SOHO Sharm El Sheikh este la 9 km de Coral Bay Prestige Apartment, iar Parcul Național Ras Mohammed este la 27 km.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.