Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Aparthotel Revera-saratov

Descriere

Este hotel de Saratov ofrece sauna, desayuno buffet y servicio gratuito de enlace con el aeropuerto. Se encuentra a 10 minutos en coche de la estación central de tren de Saratov y a 4 km del río Volga. Las habitaciones del Hotel Revera-Saratov están decoradas de forma individual y presentan interiores luminosos. Están equipadas con minibar, TV de pantalla plana y baño privado con albornoces y zapatillas. Todas las habitaciones disponen de zona de cocina pequeña con microondas y hervidor de agua eléctrico. Se sirve un desayuno buffet y hay servicio de habitaciones. El centro de la ciudad de Saratov está a 7 km del hotel, mientras que el Teatro Dramático de Saratov, del siglo XIX, se encuentra a 8 km. El parque Detsky se halla a 15 minutos en coche. El hotel proporciona un servicio gratuito de enlace con el aeropuerto de Saratov Tsentralny, ubicado a 20 minutos en coche. El Hotel Revera-Saratov también cuenta con aparcamiento privado gratuito y servicio de alquiler de coches.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Transfer service (free)
Airport transfer (free)
WiFi throughout the accommodation
Views
Bath robe
Dry-cleaning service
Smoking area
Heating
Free WiFi connection
Free bathroom amenities
Kettle
Luggage storage
Wake-up service
Private parking
WiFi connection
Flatscreen TV
Slippers
Parking
Sauna
Laundry service
Microwaves
Hairdryer
Pets permitted (5kg)
24 hour reception service
Room service
Minibar
Car Hire Service
Free parking
Non-smoking rooms
Internet access
Air-conditioning
Shower
Total number of rooms
Bathroom
Kitchen

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.