Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ELEA RESORT

Descriere

Situat la doar 400 de metri de centrul satului Oia, Elea Resort are 2 piscine în aer liber și un snack bar. Acesta oferă unități de cazare decorate cu gust, cu vedere panoramică la Marea Egee. Facilitățile includ acces WiFi gratuit în zonele publice și serviciu de concierge. Oferind deschidere spre un balcon mobilat, toate camerele și suitele de la Elea au aer condiționat, TV cu ecran plat cu canale prin satelit și minibar. Fiecare unitate are baie privată cu halate de baie. Majoritatea unităților de cazare sunt prevăzute cu o zonă separată de relaxare sau cu o cadă și duș cu hidromasaj. Unele sunt pe 2 niveluri. Oaspeții se pot relaxa pe terasa la soare de lângă piscină sau pot profita de piscină infinită, hamam și cada cu hidromasaj. Facilităţile oferite de proprietate includ un serviciu de bilete, birou de turism şi depozit de bagaje. Snack barul proprietății servește mese ușoare, iar băuturi răcoritoare și cocktailuri sunt disponibile la bar. La câțiva pași se găsesc mai multe restaurante. Plaja Cape Columbo este la 4,2 km. Acest complex este la 12 km de capitala insulei, Fira și la 18 km de Aeroportul Santorini. Complexul oferă parcare privată gratuită. Acesta este locul preferat de turiștii din Oía, conform comentariilor independente. Cuplurile apreciază în mod deosebit această locaţie. I-au dat scorul 8,7 pentru un sejur pentru 2 persoane.Distanta pana la aeroport este de aproximativ 18 km iar pana in centrul capitalei Fira 12 km. Recomandat pentru luna de miere!

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.