Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Blue Dolphins Apartaments & Suites

Descriere

Blue Dolphins Apartments este o proprietate în stilul insulelor Ciclade, aflată în satul Firostefani, la numai 10 minute de animatul oraș Fira. Pune la dispoziţie camere și suite cu terasă sau balcon şi vedere la Marea Egee. Proprietatea oferă WiFi gratuit peste tot.

Camerele și suitele sunt luminoase, fiind decorate în culori deschise şi nuanţe de maro. Au aer condiționat, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, minibar, ceainic electric și uscător de păr. Unele camere includ şi DVD player. Serviciul zilnic de curățenie este gratuit.

În cameră poate fi livrat un coș cu produse de bază pentru micul dejun, între care prăjituri, pâine, gem, miere și cafea. Oaspeții pot opta, de asemenea, pentru micul dejun tip bufet, care include gemuri de casă și prăjituri, fructe, precum și alte preparate locale. Pe tot parcursul zilei sunt disponibile cafea și ceai gratuite.

Biroul de turism al proprietăţii organizează excursii şi poate oferi informații despre atracțiile locale. La un cost suplimentar, Blue Dolphins poate aranja şedinţe de masaj. Serviciul de transfer de la/la aeroport este disponibil, de asemenea, la cerere şi la un cost suplimentar.

Blue Dolphins se află la 9 km de cea mai apropiată plajă. La proprietate sunt disponibile locuri de parcare publice gratuite. Aeroportul Santorini este situat la 7 km.

Web: www.bluedolphins.gr/

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.