Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MLINI

   Dubrovnik, Croatia

Descriere

Hotelul Mlini, nou construit, se află lângă plaja satului Mlini şi face parte din Complexul Astarea-Mlini. Proprietatea pune la dispoziţie atât piscină interioară cât şi piscină în aer liber. Hotelul oferă unități de cazare elegante cu aer condiționat și WiFi gratuit, parcare gratuită și vedere panoramică la mare și la insulele din apropiere.

Camerele moderne au TV cu ecran plat cu canale prin satelit, birou, seif și minibar. Majoritatea oferă balcon cu vedere la mare. Băile proprii sunt dotate cu cadă și uscător de păr. Oaspeții au la dispoziție papuci şi produse cosmetice gratuite cu levănțică de provenienţă locală.

Hotelul Mlini include restaurantul à la carte Il Localino, care oferă mâncăruri din bucătăria locală și internațională. Oaspeții pot savura preparate tradiționale din pește pregătite cu ingrediente proaspete de sezon și ierburi aromatice, precum şi deserturi și vinuri croate. Molina Pizza Bar, care serveşte o largă varietate de tipuri de pizza și paste, se află pe terasa proprietății, de unde oaspeții pot admira vederea la mare în timp ce ascultă muzică de chitară.

La numai câţiva paşi puteţi găsi plaje cu pietriș și o plajă cu nisip, iar pe una dintre acestea se află Oleander Beach Bar & Restaurant, care servește mâncăruri din bucătăria mediteraneană şi cocteiluri pline de culoare. Pe terasa barului de pe plajă au loc spectacole cu trupe locale, oferind oaspeţilor ocazia de a dansa în fiecare seară.

Oaspeții pot face o scurtă plimbare pe promenada mărginită de flori și plante indigene până la Hotelul Astarea din apropiere, care oferă piscine interioare și în aer liber. De asemenea, la hotelul respectiv puteţi găsi un loc de joacă pentru copii și un centru de fitness și wellness, care oferă saune și tratamente de înfrumusețare. La mai puţin de 100 m puteţi găsi un centru de scufundări.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Balcony
Bathroom
Total number of rooms
Air-conditioning in communal areas
Safe
Outdoor swimming pool
24 hour reception service
Bathtub
Terrace
Heating
Air-conditioning
WC
Satellite TV channels
Covered swimming pool
Hairdryer
Minibar
Airport transfer (for a fee)
Wardrobe
Free bathroom amenities
Desk
Wake-up service
Telephone
Private parking
Lift
WiFi connection
Soundproof rooms
Soundproofing
Bedsheets
Towels
Flatscreen TV
Slippers

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.