Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

RIMINI SUITE HOTEL

Descriere

Hotelul Rimini Suite, situat la doar 90 de metri de zona de coastă cu plajele sale populare, oferă acces WiFi gratuit în toate zonele. Oaspeţii au la dispoziţie o piscină gratuită și camere în stil modern. Camerele elegante au podea cu parchet şi mobilier de design. Toate sunt dotate cu TV cu ecran plat, aer condiţionat şi minibar. Unele camere sunt accesibile cu scaunul cu rotile, iar o parte dintre ele au o cadă cu hidromasaj privată. Zilnic este servit un mic dejun continental, cu produse dulci şi sărate. Oaspeţii se pot relaxa în piscina în aer liber şi beneficiază de reduceri la o plajă privată situată în apropiere. Gara Rimini este la 4 km de proprietate, iar oraşul Riccione se află la mai puţin de 30 de minute de mers cu maşina.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.