Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

QUEEN NELLY PARK KITEN

Descriere

Queen Nelly Park este un hotel de 4 stele situat in Kiten, langa cea mai populara plaja Atliman. Hotelul se remarca prin zona sa pitoreasca de padure si aleile din parc de 15.000 mp.
Plaja: cu nisip, la 70 de metri de hotel
Cazare: Hotel Queen Nelly Park dispune de 100 de camere mobilate modern si dotate cu frigider, cablu TV LED, masuta de toaleta, terasa mobilata, telefon si uscator de par. Camerele ofera vedere la parc/piscina. Toate camerele si zonele comune ale hotelului au aer conditionat centralizat. Hotelul are 2 lifturi.
CAMERA DUBLA 2+1: Suprafata aproximativa de 24 mp. (exclusiv baia si terasa). Camerele au doua paturi obisnuite, un pat suplimentar (camping), frigider, cablu TV, aer conditionat si balcon. Capacitatea maxima este de 3 adulti.
CAMERA FAMILIALA 2+3: Suprafata aproximativa de 36 mp (excluzand terasa si baia). Sunt doua camere separate printr-o usa. Au patru paturi obisnuite, un pat suplimentar (camping), frigider, cablu TV, aer conditionat si balcon. Capacitatea maxima este de 3 adulti si 1 copil sau 2 adulti cu 3 copii.
APARTAMENT 2+3: Suprafata aproximativa de 43 mp. (exclusiv baia si terasa). Apartamentele au dormitor separat, living cu doua paturi suplimentare (canapea extensibila si pat de tabara), frigider, cablu TV, aer conditionat si balcon. Toate apartamentele au doua bai. Capacitatea maxima este de 3 adulti si 1 copil sau 2 adulti cu 3 copii.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.