Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Pensiunea Rem’s se afla la 150 m de centrul orasului Rasnov, inconjurata de paduri, reprezentand locul de cazare ideal pentru cei pasionati de drumetii. Pensiunea ofera cazare in camere confortabile si facilitatile necesare pentru un sejur fara griji. Cetatea Rasnov se afla la 20 de minute de mers pe jos, iar Dino Park si Pestera Valea Cetatii se afla la 1 km, respectiv 2.3 km fata de pensiune. Castelul Bran este la 12,4 km distanta. Clasificata la categoria de 3 stele, Pensiunea Rem’s este compusa din doua cladiri alaturate, oferind cazare in 11 camere duble si 2 camere triple, dotate cu baie proprie, incalzire centrala, TV si uscator de par. Unele camere au si balcon. Accesul la Wi-Fi este disponibil gratuit in camere si zonele publice. Sala de mese are o capacitate de 28 de locuri, servind preparate traditionale si internationale sau bio-vegetariene. Pentru relaxare, pensiunea ofera o sauna si servicii de masaj. In timpul liber, oaspetii pot calari, pot face drumetii in zona si mountain biking. Suplimentar, pensiunea ofera terasa rustica, receptie deschisa non-stop, seif, tenis de masa si gradina.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Luggage storage
Terrace
Steam room
Street parking
Secured parking
Ski storage
Heating
Free parking
Non-smoking rooms
Massage
Lockers
Free Wi-Fi
Safety deposit box
Sun loungers or beach chairs
Parking garage
Daily maid service
Accessible parking
Designated smoking area
Express check-in / check-out
Family Rooms
Washer
Bikes available
Saună
Spa lounge / Relaxation area

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.