Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Posada

Descriere

Hotel Posada este situat in orasul Ramnicu Valcea, in interiorul complexului Posada Aqua Center, fiind locatia ideala pentru turistii ce cauta o oaza de relaxare, departe de agitatia urbana, dar si pentru oamenii de afaceri din zona. Aeroportul International din Sibiu se afla la 80km departare. Oaspetii au acces gratuit la parcare subterana supravegheata video. Clasificat la categroia de 2 stele, Hotel Posada ofera cazare in 16 camere duble twin si 2 camere executive. Toate camerele sunt dotate cu de mobilier modern, acces in camera cu cartela magnetica, linie telefonica nationala si internationala, TV , grup sanitar propriu, internet. Restaurantul Hotelului Posada ofera un meniu a la carte format din preparate din bucataria internationala. Oaspetii se pot relaxa la barul din incinta hotelului. Accesul la internet este gratuit in toata locatia. Suplimentar, Hotel Posada pune la dispozitie oaspetilor receptie deschisa non stop, room service, seif, serviciu de transport, 3 piscine in aer liber, terasa.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Room Service
Restaurant
Bar
Free parking
Fax
Free Wi-Fi
Safety deposit box
24-hours front desk
Non-smoking throughout
Designated smoking area

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.