Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MARINA BEACH APARTHOTEL

Descriere

Muzeul Sarii este la 900 de metri de Marina Beach (fostul Arizona Del Mar Apart Hotel), iar parcul acvatic Pomorie este la 3,4 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Burgas, situat la 11 km de proprietate. Hotelul are 6 etaje si are lift. Este situat la 300 de metri de centrul orasului Pomorie si la 50 de metri de plaja statiunii.
Plaja: cu nisip, la 50 de metri de hotel
Cazare: Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, bucatarie cu plita, frigidere si vase de gatit, televizoare cu plasma cu canale prin cablu si Wi-Fi gratuit.
STUDIO 2+1: Suprafata aproximativa 32 mp. Are aer conditionat individual, TV prin satelit, chicineta, frigider, baie si balcon. Capacitatea maxima este de 2 adulti si 1 copil sau 3 adulti.
APARTAMENT 2+3: Suprafata aproximativa 62 mp. Are un dormitor separat si o camera de zi cu o canapea extensibila. Exista un pat suplimentar in living pentru 5 adulti. Apartament cu aer conditionat, balcon, zona de relaxare, chicineta, TV prin cablu si baie cu dus. Capacitatea maxima este de 5 adulti.
Patutul de copii este disponibil cu o cerere prealabila, la un cost de 6 BGN pe zi.
Animalele de companie nu se accepta.
Nu exista conditii adecvate pentru cazarea persoanelor cu dizabilitati.
Despre hotel: receptie deschisa 24 de ore, Wi-Fi gratuit in toate camerele, magazin universal, parcare privata gratuita si nepazita.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.