Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Restaurant Regina Noptii

Descriere

Găsirea unui hotel mic ideal în Ploiești nu trebuie să fie dificil. Bine ați venit la Hotel & Restaurant Regina Noptii, o opțiune plăcută pentru călătorii ca dumneavostra. Acesta se afla aproape de Ploiesti Shopping City Toate camerele sunt perfecte pentru odihnă şi relaxare, ideale pentru dumneavostră. Acestea oferă facilități precum minibar, televiziune prin cablu, telefon, uscător de păr, balcon, internet iar oaspeții se pot conecta online cu WiFi gratuit oferit de micul hotel. Hotelul și Restaurantul Regina Noptii oferă o recepție deschisă nonstop restaurant si terasa, pentru a vă face sejurul mai plăcut. Dacă ajungeți cu mașina la Hotel & Restaurant Regina Noptii, este disponibilă parcare gratuită. Acesta dispune de un restaurant modern ce ofera un meniu a la carte cu preparate internationale. Tot in restaurant se pot organiza evenimente festive sau corporate. Nu există o lipsă de lucruri de făcut în zonă: explorați muzee populare de istorie naturală, cum ar fi Muzeul Judetean de Stiințe Naturale Prahova, Muzeul Ceasului. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Henri Coandă, la 47 km de proprietate. Regina Noptii îți pune la dispoziție tot ce este mai bun din Ploiești, făcându-ți șederea relaxantă și plăcută.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Bar
Garden
Terrace
Free parking
Fax
Free Wi-Fi
24-hours front desk
Designated smoking area

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.