Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hostel Pit Stop

Descriere

Hostel Pit Stop este localizat in partea de sud a orasului Ploiesti, intr-o zona linistita, la numai 1 km distanta de Gara Ploiesti Sud. Oferind camere spatioase si o atmosfera tinereasca, hostelul este ideal pentru grupuri de orice fel. Centrul orasului Ploiesti este la o distanta de 4 km, iar centrul comercial AFI Palace Ploiesti se afla la o distanta de 4,8 km fata de hotel. La 200 m de hotel se gaseste un restaurant, iar la 50 m de hotel, turistii pot gasi un magazin alimentar. Clasificat la categoria de 3 stele, Hostel Pit Stop ofera cazare in camere duble, camere triple sau cvadruple. Camerele sunt dotate cu baie privata sau comuna cu dus, TV prin cablu si zona de relaxare. Accesul la Wi-Fi este disponibil gratuit in toata locatia. Pentru relaxare, turistii cazati la hostel au la dispozitie o gama diversificata de bauturi. Hostel Pit Stop este excelent si pentru cei ce sunt in trecere prin Ploiesti si doresc sa faca un popas pentru a se odihni. Oaspetii au acces gratuit la parcare. Suplimentar, Hotel Pit Stop ofera si receptie deschisa non-stop, camera de bagaje si zona de living dotata cu TV.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Free parking
Non-smoking rooms
Dry cleaning
Free Wi-Fi
24-hours front desk
Ironing service
Designated smoking area
Washer

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.