Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ibis Styles Pitesti Arges

   Piața Muntenia, Pitesti Vezi locatia pe harta

Descriere

Intră în ibis Styles Pitești City Center, unde istoria și viitorul se întrepătrund cu grație. Hotelul nostru îmbină cu farmec spiritul orașului și o notă subtilă de nostalgie, creând o poveste captivantă care prinde viață la fiecare colț. Mai mult decât un simplu loc de odihnă, am creat un refugiu primitor, potrivit atât pentru călătorii de afaceri, cât și pentru familii care explorează Orașul Lalelelor.


Locația noastră excepțională oferă ce e mai bun din ambele lumi - un punct de sprijin strategic pentru oamenii de afaceri, aproape de fabrica Dacia Renault, și o locaṭie centrală pentru familiile care vor să descopere pulsul orașului. La doar câțiva pași, vei descoperi comorile Piteștiului, de la Muzeul Județean la impresionanta Catedrala Sfântul Gheorghe. Totodată, poți ajunge cu ușurință la locurile de agrement și cultură, cu destinații comerciale fantastice la doar câteva minute distanță. Bucură-te de cafenele și restaurante pline de viață, de conversații animate și, pentru cei în căutare de acțiune, bucură-te de Piscina Olimpică sau experimentează adrenalina la Arena Sporturilor.


Ȋncântă-ți simțurile cu o aventură culinară în restaurantul nostru, unde aromele locale și europene sunt vedete. Nu uita să te răsfeți cu sucul nostru de mere făcut în casă și cu dulcețurile artizanale, create cu dragoste din fructele grădinii noastre. După o zi de explorare, retrage-te în una dintre cele 44 de camere meticulos proiectate, fiecare oferind confort și toate facilitățile necesare. Wi-Fi-ul gratuit în întregul hotel și o sală de întâlniri primitoare îți stau la dispoziție pentru toate nevoile tale de afaceri.


Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Lift
Room Service
Restaurant
Seif
Canale TV copii
Jocuri
Check-in / Check-out prioritar
Fumatul interzis
Monitorizare video zone comune
Monitorizare video exterior
Monitorizare video 24h
Camere nefumători
Recepție 24h
Aer condiționat
Cameră depozitare bagaje
Alarmă
Alarmă fum
Recepție
Sală conferință
Serviciu curățenie
Zonă fumători
Acces pe bază de cartelă
Zonă TV la comun
Cărți, muzică copii

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.