Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Yaky Center

   Pitesti, Romania

Descriere

Localizat in centrul Pitestiului, Yaky Center va ofera un sejur confortabil intr-o atmosfera placuta, potrivita pentru afaceri, dar si pentru recreere.

Atmosfera intima, luxoasa, design-ul si stilul aparte scoate din tipare hotelul Yaky Center, acesta reusind sa creeze mediul optim pentru intimitate si comfort. YakyCenter este un lux accesibil atat pentru oamenii de afaceri, cat si pentru cei ce doresc sa descopere principale puncte de atractie turistice din Pitesti.

Incepand cu anul 2009 Yaky Center si-a deschis portile, detinand un numar de 45 de camere spatioase si confortabile proiectate cu grija la detalii si bun gust, doua sali de conferinte, un restaurant deosebit si un bar cafe pentru crearea locului perfect de relaxare.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.