Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

La Strada Boutique Villa

Descriere

La Strada Boutique este pozitionata ultrancentral, facilitand accesul la cele mai importante obiective turistice cat si la diferite institutii si centre de afaceri. Gara Pitesti este la doar 1,2 km, iar centrul comercial Trivale este la doar 270 m. Clasificata la categoria de 4 stele La Strada Boutique ofera oaspetilor cazare in 9 camere care imbina arhitectura clasica a timpurilor trecute cu materiale si dotari moderne oferind un grad de confort ridicat oaspetilor ce ii calca pragul. Restaurantul si terasa La Strada Boutique va vor delecta cu cele mai delicioase preparate de tip international si nu numai. Hotelul dispune de parcare in curtea interioara, ofera facilitatea platii cu cardul, dispune de room service si masaj. Accesul la Wi-fi este disponibil gratuit in toate zonele publice cat si in camere. La Strada Boutique Villa este alegerea ideala pentru cei care calatoresc in interes de afaceri cat si pentru cei care doresc sa petreaca un sejur relaxant alaturi de cei dragi.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Room Service
Restaurant
Bar
Air conditioning
Secured parking
Heating
Free parking
Non-smoking rooms
Laundry
Conference rooms
Free Wi-Fi
Airport shuttle
Non-smoking throughout
Designated smoking area
Restaurant (a la carte)
Family rooms

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.