Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Atlas Aparthotel

Descriere

Situat în centrul orasului Piatra Neamț, Atlas Aparthotel oferă cazare cu parcare privată gratuită și terasă. Printre facilitățile de la această proprietate sunt room-service , împreună cu WiFi gratuit în întreaga proprietate. Apartamentele au un design modern si sunt prevazute cu o zona de relaxare, birou, TV cu ecran plat cu canale prin satelit in fiecare camera, Netlix, bucătărie echipata, zonă de luat masa și baie privată cu uscător de păr, bideu și duș. Bucătăria este utilata cu plita cu inductie, cuptor cu microunde, frigider, espressor de cafea Lavazza, ustensile de gătit. Copiii cu varsta cuprinsa intre 0-3 ani pot folosi gratuit, un patut la cere, in functie de disponibilitate. Micul dejun poate fi servit in restaurant, zilnic in intervalul 07:00 - 10:30. Costul unui mic dejun este de 40 lei/ persoana.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Lift
Heating
Free parking
Non-smoking rooms
Free Wi-Fi
Designated smoking area
Family rooms

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.