Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Aleka Studios

Descriere

Website : www.alekasparga.gr/

Despre Vila Aleka, Statiunea Parga – prezentare hotel, facilitati si servicii oferite


Localizare: Aleca si Petro se mandresc cu afacerea lor de familie, speciala prin privelistea superba accesibila de la fiecare balcon si prin conditiile confortabile oferite oaspetilor. Vila Aleka este situata intr-una dintre cele mai frumoase zone din Parga, fiind o alegere ideala pentru cei in cautare de cazare de calitate. Localizata in imediata apropiere a faimosului castel din Parga, ofera posibilitatea relaxarii intr-un decor cu o priveliste impresionanta, atat a portului Parga, cat si a Marii Ionice. Impresionanta plaja Valtos se afla la 5-10 minute distanta de vila.

Facilitati camera: Camerele sunt foarte spatioase, cu paturi duble, mini frigider, aer conditionat, acces internet, balcoane mari si se impart in:

Studio-uri duble si triple cu chicineta

Apartamente cu 1 dormitor si bucatarie

Apartamente cu 2 dormitoare si bucatarie

Facilitati vila: Vila dispune de un apartament la parter compus din doua camere duble, o camera tripla, fiecare avand baie proprie, bucatarie separata cu toate facilitatile si o veranda extinsa cu o priveliste superba. La celelalte doua etaje regasim cate doua apartamente cu dormitoare de 2 sau 3 persoane, avand de asemenea bai proprii, bucatarie si terasa.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.