Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CLIFF BEACH & SPA RESORT

Descriere

Hotelul este situat la cca 5 km de Obzor, in apropierea plajei
Facilitati
Piscine exterioare in cascade, centru SPA- contra cost (sauna, baie de aburi cu posibilitate de infuzii, camera de relaxare, 4 camere pentru terapii umede si uscate, centru fitness), restaurantul "Signature" cu mancaruri traditionale si din bucataria europeana (150 locuri din care 42 pe terasa), lobby bar "Zen", bar la piscina, braserie in aer liber, barbeque, camera de jocuri, 3 sali de conferinte modulare (se pot transforma intr-o sala cu o capacitate de 160 locuri cu toate echipamentele necesare), room service, spalatorie (contra cost), uscatorie, polish pantofi (contra cost), echipamente sportive (contra cost)

Descriere Camere
140 camere duble (deluxe sau superior), studiouri, apartamente si penthouse dotate cu: grup sanitar, TV-satelit, minibar, aer conditionat, telefon si balcon

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.