Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Carter Varna

   Nisipurile De Aur, Bulgaria Vezi locatia pe harta

Descriere

Această proprietate este la 6 minute pe jos față de plajă. DoubleTree Varna Golden Sands se află în pădurea parcului natural Nisipurile de Aur şi are vedere la Marea Neagră. Oaspeţii au la dispoziție mai multe opţiuni de luat masa - în aer liber pe terasa superbă a restaurantului à la carte Dionysus, tip bufet la restaurantul Demeter sau prin room service nonstop.

Proprietatea are o zonă de plajă privată. Oaspeții beneficiază de acces direct la centrul Aphrodite Beauty Spa & Health Clinic, unde sunt oferite o varietate de servicii de masaj, terapii și tratamente estetice.

Toate camerele de la DoubleTree by Hilton sunt spaţioase și au TV cu ecran plat, aparat de ceai/cafea, paturi luxoase și balcon privat. Aveți, de asemenea, la dispoziție internet de mare viteză prin cablu.

Proprietatea oferă piscine, atât în interior, cât și în aer liber, cu tobogane de apă, un centru de fitness deschis nonstop, un teren de tenis şi volei polivalent, un club şi un loc de joacă pentru copii, program cu animatori şi divertisment de seară. De asemenea, oaspeții au la dispoziție un magazin de cadouri, un salon de înfrumuseţare, spălătorie cu servicii în acceaşi zi, un birou de schimb valutar, un bar în hol şi un club de noapte.

Aeroportul Varna se află la mai puțin de 30 de minute. Proprietatea poate aranja servicii de transfer de la/la aeroport. Hotelul DoubleTree oferă parcare privată cu plată, în funcție de disponibilitate.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.