Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CAMPUS 90

   Nisipurile De Aur, Bulgaria Vezi locatia pe harta

Descriere

Hotel Campus 90 - Free Parking se află în Varna, la 2,7 km de Plaja Varna, și oferă un centru de fitness, un bar și parcare privată gratuită. Proprietatea se află la aproximativ 1,8 km de Primăria din Varna, la 2,3 km de Catedrala din Varna și la 2,6 km de Palatul Sporturilor şi Culturii. Oaspeții au la dispoziție WiFi gratuit în întreaga proprietate, iar Plaja Bunite se află la 2,9 km. La acest hotel, toate camerele oferă birou, televizor cu ecran plat, baie proprie, lenjerie de pat și prosoape. Baia proprie oferă un duș. Toate unitățile de la Hotel Campus 90 - Free Parking oferă climatizare și un dulap pentru haine. La proprietate puteți savura un mic dejun tip bufet, continental sau vegetarian. Hotel Campus 90 - Free Parking are un restaurant care servește mâncăruri din bucătăria internaţională. La cerere, sunt disponibile și preparate vegetariene, fără lactate și vegane. Personalul de la recepția deschisă non-stop, vorbitor de bulgară și engleză britanică, se află mereu la dispoziția oaspeților. Acest hotel se află la 3,1 km de Grădina zoologică Varna și la 3,1 km de Gara Centrală din Varna. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Varna, situat la 6 km de Hotel Campus 90 - Free Parking.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.