Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pensiunea Valea Badilii

Descriere

Situata in localitatea Valea iasului din judetul Arges, Pensiunea Valea Badilii ofera cazare intr-un loc linistit, cu toate facilitatile pentru o sedere cat mai placuta. Pensiunea este o alegere ideala in special pentru familii si grupuri de prieteni. Orasul Curtea de Arges se afla la o distanta de 4,6 km de pensiune. Clasificata la categoria de 3 stele, pensiunea ofera cazare in camere duble. Camerele sunt dotate cu baie proprie cu dus, articole de toaleta gratuite, uscator de par, Tv prin cablu si ceas desteptator. Accesul la Wi-Fi etse disponibil gratuit in toata locatia. Turistii au la dispozitie o bucatarie comuna complet utilata pentru prepararea gustarilor, precum si o sala de mese. In gradina se gasesc o terasa si spatiu amenajat pentru gratar. Oaspetii au acces gratuit la parcare. Suplimentar pensiunea ofera si terasa, ciclism, serviciu de trezire, calcatorie, spalatorie, incalzire si camere pentru nefumatori.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Free parking
24-hours front desk
Designated smoking area

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.