Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pensiunea Rai

Descriere

Pensiunea Rai este localizata in partea centrala a localitatii Curtea de Arges, intr-un loc plin de verdeata, ideal pentru a petrece o vacanta frumoasa alaturi de familie si prieteni. Casa Cioculestilor se afla la o distanta de 950 m fata de pensiune, iar Manastirea Curtea de Arges este aflata la o distanta de 1,8 km fata de pensiunea. Oaspetii mai pot vizita Biserica Domneasca, aflata la 600 m de mers pe jos de la pensiune, sau Muzeul Municipal, aflat la numai 550 m de pensiune. Clasificata la categoria de 3 stele, Pensiunea Rai ofera 22 locuri de cazare in cele 6 camere duble, 2 camere triple si 2 camere duble twin. Camerele sunt dotate cu baie proprie, TV, uscator de par, mini-bar si incalzire centrala. Accesul la Wi-Fi etse disponibil gratuit in toata locatia. Pentru prepararea gustarilor, turistii au la dispozitie o bucatarie comuna complet utilata, precum si o sala de mese incapatoare. Turistii pot petrece timpul liber relaxandu-se in livingul dotat cu TV, pe terasa, sau in gradina. Suplimentar, Pensiunea Rai ofera si frigider in unitate, servicii de spalatorie, spatiu pentru gratar, foisor in curte, loc de joaca pentru copii, ferma proprie si camere de familie.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Free parking
Free Wi-Fi
24-hours front desk
Ironing service
Designated smoking area
Washer

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.