Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pensiunea Mikelis

Descriere

Situata in centrul istoric al orasului Curtea de Arges, Pensiunea Mikelis International ofera cazare intr-o zona linistita, in camere confortabile si toate facilitatile necesare pentru a petrece un sejur odihnitor alaturi de cei dragi. Curtea Domneasca se afla la 350 m distanta fata de pensiune, iar Manastirea Curtea de Arges se afla la o distanta de 2,4 km fata de Pensiunea Mikelis. Clasificata la categoria de 3 stele, Pensiunea Mikelis International ofera cazare in 6 camere duble, 2 camere twin si 4 suite. Camerele sunt dotate cu baie proprie cu dus, articole de toaleta gratuite si TV cu ecran plat. Accesul la Wi-Fi este disponibil gratuit in toata Pensiunea Mikelis. Micul dejun este disponibil la snack barul pensiunii si poate fi servit in sala de mese, iar in curte sunt disponibile facilitati pentru gratar. Pensiunea Mikelis dispune de o sala unde se pot organiza evenimente. Suplimentar, Pensiunea Mikelis International ofera si bar, terasa, incalzire, masa de ping-pong, camere de familie, camere pentru nefumatori, masina de spalat, frigider in unitate, seif la receptie, uscator de par si facilitati de calcat la cerere.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Free parking
Fax
Non-smoking rooms
Free Wi-Fi
Safety deposit box
24-hours front desk
Non-smoking throughout

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.