Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Camino

Descriere

Hotel Camino este situat in partea de sud a municipiului Curtea de Arges, la 550 m de gara, intr-o zona linistita, ideala pentru o calatorie de afaceri sau, de ce nu, pentru a face un popas odihnitor. Oaspetii pot vizita Manastirea Curtea de Arges aflata la 3,3 km de hotel, Muzeul Municipal aflat la 1 km de hotel sau Casa Cioculestilor aflata la 800 de metri de hotel. Clasificat la categoria de 3 stele, Hotel Camino ofera cazare in 39 de camere, dintre care 13 camere duble, 5 camere simple si 4 apartamente. Camerele sunt dotate cu baie proprie, aer conditionat, incalzire centrala, TV, telefon si mini-bar. Unele camere sunt dotate cu jacuzzi. Accesul la Wi-Fi este disponibil gratuit in toata locatia. Micul dejun poate fi servit in restaurantul hotelului, acesta avand o capacitate de 110 persoane si beneficiand si de o terasa in aer liber, deschisa numai pe timp de vara. Hotelul ofera si o sala de conferinte cu o capacitate de 60 de persoane, ideala pentru intalnirile business. Oaspetii au acces gratuit la parcare. Suplimentar, hotelul ofera si gratar, piscina, masaj, sala de fitness, sauna, darts, karoke, teren de joaca pentru copii, bar si receptie deschisa non-stop.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Lift
Room Service
Restaurant
Bar
Fitness
Free parking
Fax
Non-smoking rooms
Conference rooms
Free Wi-Fi
24-hours front desk
Designated smoking area
Facilities for disabled guests
Family rooms
Washer

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.