Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Edelweiss

Descriere

Hotel Edelweiss se afla in partea de est a orasului Medias, la 750 m de Centrul Istoric. Hotelul ofera avantajul proximitatii fata de principalele puncte de interes din oras, fiind ideala pentru relaxare sau calatorii business. Piata Castelului este la o distanta de 1 km, iar Muzeul Municipal de istorie este la 1,1 km de hotel. Clasificat la categoria de 3 stele, Hotel Edelweiss ofera cazare in 29 de camere spatioase si elegante, dintre care 11 camere duble twin, 12 camere duble matrimoniale, 3 camere triple si 3 apartamente. Camerele sunt dotate cu baie proprie cu dus, aer conditionat, TV, mini-bar si uscator de par. Accesul la Wi-Fi este disponibil gratuit in toata locatia. Restaurantul hotelului ofera un meniu a la carte cu preparate romanesti si internationale, precum si meniuri cu diete speciale la cerere si meniuri pentru copii. Oaspetii au acces gratuit la parcarea supravegheata video. Suplimentar, hotelul mai ofera si camera de bagaje, terasa la soare, bar, gratar, teren de joaca pentru copii, camera de jocuri, schimb valutar, receptie deschisa non-stop, camera de joaca, DVD-uri, carti, muzica, fac, sali de conferinta, seif si suita nuptiala.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Room Service
Restaurant
Bar
Currency exchange
Heating
Free parking
Fax
Non-smoking rooms
Free Wi-Fi
24-hours front desk
Ironing service
Designated smoking area
Washer

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.