Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ADABURNU GOLMAR HOTEL

Descriere

Amplasat în mijlocul naturii, Adaburnu Golmar este un hotel modern, orientat spre golfurile și golfulețele Mării Mediterane, în peninsula Datça din Turcia. Acesta oferă o piscină mare cu tobogane de apă. Camerele de la Hotelul Golmar Adaburnu se deschid spre un balcon privat, cu vedere panoramică la mare. Decorate în tonuri de brun, toate camerele au aer condiționat și sunt echipate cu TV cu ecran plat. Camerele au baie privată cu uscător de păr. Restaurantul hotelului servește preparate tradiționale din provincia Muğla și unele preparate clasice internaționale. Oaspeții se pot relaxa la bar și se pot distra la piscină, în timp ce copiii se pot juca la locul de joacă echipat. Printre atracțiile populare din apropiere se numără oaza naturală a golfului Gökova Körfezi și centrul orașului Datça, situate la 15 km de hotelul Adaburnu Golmar. Hotelul oferă Wi-Fi gratuit în zonele publice și o parcare privată gratuită.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.