Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotel Marissa este situat in partea de sud a judetului Satu Mare, in Statiunea Tasnad, unde turistii pot beneficia de cele mai mari izvoare geotermale din regiune. Camerele hotelului ofera conditii deosebite pentru un sejur memorabil. Strandul termal Tasnad se afla la o distanta de numai 11 metri fata de hotel. Clasificat la categoria de 3 stele, Hotel Marissa ofera 74 de locuri de cazare in camere matrimoniale si apartamente. Camerele sunt luxoase si dotate cu baie proprie cu dus sau cada jacuzzi, aer conditionat, TV, telefon si frigider. Accesul la Wi-Fi este disponibil gratuit in toata locatia. Restaurantul hotelului serveste un meniu a la carte cu preparate romanesti si internationale, precum si pizza. In restaurant se pot organiza evenimente festive sau business. Hotelul mai dispune si de un centru SPA si pune la dispozitie facilitati pentru tratamente cum ar fi electroterapie, bai galvanice, ultrasunet, parafina, laser, namol, kinetoterapie si altele. Oaspetii au acces gratuit la parcare. Suplimentar, hotelul ofera si terasa, piscina interioara, masaj, sala de fitness, sauna, divertisment de seara, receptie non-stop, spalatorie, calcatorie, magazin de suveniruri in incinta si camere de familie

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Uscator de par
Restaurant
Piscina interioara
Bar
Garden
Terrace
Fitness
Swimming pool
Internet wireless
Free parking
Fax
Minimarket
Massage
Free Wi-Fi
24-hours front desk
Spa facilities
Ironing service
Non-smoking throughout
Designated smoking area
Spa and wellness centre
Hot tub / Jacuzzi
Washer
Saună
Cabina de dus
Televizor
Spalatorie/curatatorie
Facilitati de calcat
Aer condiționat
Terasă
Camere nefumători
Zona pentru fumatori

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.