Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Casa Family Time

Descriere

Pozitionata intr-un cadru natural extrem de frumos, la doar 500 metrii de partiile de schi din Cavnic si in imediata apropiere a traseelor de drumetii prin pradurile inconjuratoarea, Casa Family Time este alegerea perfecta pentru familii sau grupuri de prieteni care doresc o vacanta relaxanta si distractiva. Casa Family Time se inchiriaza in totalitate si pune la dispozitia oaspetilor sai 3 dormitoare cu cate 3 locuri in paturi matrimoniale si paturi single, o bucatarie complet utilata, o baie generoasa, o terasa traditionala si o gradina frumoasa unde puteti beneficia de facilitatile de gratar, balansoarul cu vedere la munte si, contra cost, de traditionalele bai la ciubar. Oaspetii Casa Family Time Cavnic beneficiaza de internet Wi-Fi in toata locatia si parcare 24/7 supravegheata video.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Garden
Luggage storage
Terrace
Picnic area
Secured parking
Heating
Free parking
Non-smoking rooms
BBQ facilities
Children's playground
Free Wi-Fi
Accessible parking
Designated smoking area
Express check-in / check-out
Sun terrace
Family Rooms
Children television networks

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.