Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CASA IURCA DE CALINESTI

   Str Dragos Voda, Nr 14, Sighetu Marmatiei, Jud Maramures, Sighetul Marmatiei

Descriere

Pensiunea dispune de 22 camere, restaurant cu o capacitate de 150 de locuri, iar terasa de inca 60 de locuri. Salonul de mic dejun este prevazut cu 40 de locuri.
In fiecare saptamana, de joi pana duminica, ansamblul „Casa Iurca de Calinesti†va sta la dispozitie cu un program artistic.
Ghid turistic vorbitor de limba engleza si franceza (25 Euro/zi), programe turistice pentru zona MaramureÅŸului
Obiectivele turistice din Maramures:
Muzeul Satului
Muzeul de Etnografie
Muzeul de Stiinţe ale Naturii
Muzeul de Istorie
Muzeul Memorial
Cimitirul Vesel de la Săpânţa
Bisericile şi mănăstirile din lemn de la Săpânţa, Bârsana, Ieud, Bogdan Vodă
Valea Izei cu satele ei
Staţiunea balneară Ocna Şugătag
Complexul pentru sporturi de iarnă de la Borşa
Atelierele meÅŸterilor artizani de la Vadu Izei
Instalaţiile tehnice ţărăneşti de pe Valea Cosăului (vâltori, piue, mori, horincii)
Valea Vaserului (plimbări cu mocănita)
Facilitati
Baie in camera, Parcare gratuita, Sistem central de incalzire, Minibar, Hotel pentru nefumatori, Loc de joaca pentru copii, Restaurant, Terasa, TV in camera, Internet wireless gratuit

Descriere Camere
Camerele sunt distribuite astfel: 1 camera single, 14 camere double, 3 camere cu pat matrimonial, 1 camera nuptiala si 3 apartamente toate prevazute cu internet, TV si minibar. Fiecare camera dispune de grup sanitar propriu, in timp ce apartamentele au grup sanitar comun. Toate camerele sunt de nefumatori.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.